Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

The Wolf Among Us nu uit in Google Play Store

Geschreven door
Geplaatst op29 oktober 2014, 17:43 CategorieAndroid

Eén van de tofste gameseries van ontwikkelaar Telltale Games is nu eindelijk verkrijgbaar in de Google Play Store, na maanden exclusiviteit op de Amazon Appstore. The Wolf Among Us is één van de tofste point-and-click adventure-spellen ooit gemaakt.

The Wolf Among Us

Sinds afgelopen zomer is de episodische game The Wolf Among Us al uit voor Android. Maar niet voor iedereen. Destijds koos ontwikkelaar Telltale Games voor een exclusieve deal met Amazon en samen brachten ze de game naar de Amazon Appstore. Maar aan die exclusiviteit is inmiddels een einde gekomen; de game is in alle vijf de delen nu verkrijgbaar voor alle Android-toestellen. Uit een aantal reacties op internet blijkt dat mensen daar blij mee zijn: niet iedereen wil te maken hebben met de Amazon Appstore en niet iedereen heeft een spelcomputer, waar je de game ook al kon spelen.

The Wolf Among Us is een gameserie gemaakt door Telltale Games, die eerder verantwoordelijk waren voor het cartooneske The Walking Dead. Beide games zijn episodisch, wat betekent dat je de game in delen koopt. Het eerste deel is nu gratis te downloaden uit de Google Play Store en middels in-app-aankopen koop je de volgende vier delen. In het eerste deel leer je detective Bigby Wolf kennen, de sheriff uit het sprookstadje Fabletown. Je krijgt te maken met een bloederige moord en het is aan jou de taak te achterhalen wie daar uiteindelijk verantwoordelijk voor is.

Dat doe je door verschillende omgevingen af te speuren en met verschillende mensen te praten. Er zijn zelfs momenten waarbij je duidelijk een keuze moet maken: dan komt het er vaak op neer dat je of de rol aanneemt van de grote boze wolf of kiest voor de minder grote boze wolf – want uiteindeijk speel je gewoon met de grote boze wolf. Meer zal ik er niet over verklappen. Zelf heb ik alle vijf de delen al uitgespeeld op Xbox 360 en kan je wel alvast verklappen dat het een tof tien uur durend avontuur is. Check de downloadlinks onderaan dit bericht.

  • The Wolf Among Us
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.