Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Zo ziet de Nexus 6 er (waarschijnlijk) uit

Geschreven door
Geplaatst op14 oktober 2014, 20:41 CategorieAndroid

Er is een plaatje opgedoken van het mogelijke design van de Google Nexus 6. Verwacht wordt dat Google dit jaar nog de phablet aankondigt. Op het plaatje is duidelijk te zien hoe Android L er op onze phablets uit komt te zien.

Nexus 6

Volgens de geruchten gaat Google voor het einde van het jaar, misschien zelfs deze week  nog, de nieuwe phablet Nexus 6 aankondigen. We hebben inmiddels al een hoop van de phablet vernomen via andere geruchten en volgens de website Android Police zijn een hoop van die wandelgangenverhalen inmiddels bevestigd. Zo krijgt de nieuwe Nexus een scherm van 5,9 inch, lijkt het qua uiterlijk enorm veel op een grote Moto X (met verschoven volumenknoppen), krijgt het apparaat Android L als besturingssysteem en krijgt het een stevige batterij van 3200+ mAh mee.

Maar hoe gaat-ie er nou uitzien? We hadden al eens eerder een mock-up gevonden, maar dit schijnt dan weer de real deal te zijn. Kijk en beoordeel zelf.

nexus-6-evleaks_01

Ook op deze foto zien we een aantal dingen die we eerder hebben gehoord. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de aan- en uit-knop en de volumeknoppen, die nu dus in het midden van het apparaat zitten. Zo zijn ze natuurlijk stukken gemakkelijker te bereiken voor je duimen. Daarnaast lijkt het alsof de achterkant van de Nexus 6 een beetje bol is en zien we natuurlijk het gigantische scherm in volle pracht en praal. En, hoe kan het ook anders, we zien Android L en alle icoontjes van Google – Google maakte dan ook onlangs bekend meer de eigen software voor Android te willen pushen.

  • Delen:
Google Nexus 6
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.