Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

12,2 inch iPad Air Plus opgedoken

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2014, 10:32 CategorieiPad

Een Japans magazine heeft schetsen gevonden van de zogenaamde iPad Air Plus, die mogelijk de iPad Pro is, met een 12,2 inch scherm. Ook zou die iPad Air Plus in april of juni van 2015 op de markt moeten verschijnen.

iPad Air Plus

Het Japanse magazine Mac Fan heeft alvast wat schetsen gepubliceerd van de zogenaamde iPad Air Plus, waar we in het januarinummer van het magazine ongetwijfeld meer over gaan lezen. Toch is er al wat informatie naar buiten gekomen over deze grote iPad, die mogelijk de iPad Pro is waar we al zo veel over hebben gehoord. Zo zal het scherm van de iPad Air Plus, een naam die nog wel eens kan kloppen dankzij de iPhone 6 Plus die ook groter is dan de normale iPhone, 12,2 inch zijn en zijn de afmetingen 305.31mm x 220.8mm x 7mm.

Eerder waren er geruchten dat de iPad Pro een scherm van 12,9 inch zou krijgen, maar dit is nu al de tweede keer dat we horen dat-ie een scherm van 12,2 inch krijgt. Of mensen beginnen elkaar weer na te praten of dit kan nog wel eens kloppen. De iPad Air Plus krijgt naar verluidt een A9-processor; dat spreekt eerdere geruchten weer tegen die het hadden over een verbeterde A8-processor. Daarnaast krijgt de iPad Air Plus twee speakers aan de onderkant en bovenkant, voor een verbeterd stereogeluid en het bekende iPad Air-design.

Opvallend is dat het tijdschrift ook zegt te weten dat Apple in april of juni van 2015 met de iPad Mini 4 komt, die ervoor zorgt dat zowel de iPad Mini als de iPad Mini 3 niet meer gefabriceerd gaan worden. De iPad Mini 4 krijgt een A8-processor en een dunner design, zodat-ie beter bij de iPad Air 2 past. Beide tablets zouden dus in april of juni van volgend jaar op de markt moeten komen, maar dan moet Apple wel opschieten. Dankzij de populariteit van Apples phablet is het bedrijf genoodzaakt de productie van tablets op te schorten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.