Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Aanbieding: Nokia Lumia 2520 tablet voor 249 euro

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2014, 10:28 CategorieActies

We zien bijna dagelijks aanbiedingen met tablets voorbij komen maar zo nu en dan komt er een voorbij die het vermelden waard is. Zo biedt BCC deze week de Lumia 2520, een tablet met Windows RT-software, aan voor 249 euro. Dit is een korting van 150 euro op de adviesprijs van 399 euro.

De Nokia Lumia 2520 is de eerste en de laatste tablet van het Finse Nokia. Het bedrijf werd namelijk onlangs overgenomen door Microsoft en daardoor zal het Lumia-merk voortaan op producten van Microsoft verschijnen. Dat neemt echter niet weg dat de Lumia 2520 een prima tablet is.

Review Nokia Lumia 2520

We hebben de Lumia 2520 een tijdje terug aan een uitgebreide review onderworpen en waren met name enthousiast over het indrukwekkende scherm, de standaard optie voor snel mobiel internet via een 4G-verbinding en de zeer goede accuduur. Natuurlijk moet er gezegd worden dat dit model op Windows RT, de voor tablets met ARM-processor ontwikkelde versie van Windows 8, draait. Hierdoor ben je afhankelijk van apps uit de Windows Store. In de desktopomgeving kun je de traditionele .exe-bestanden namelijk niet installeren.

Specificaties

Qua specificaties is de Nokia Lumia 2520 rijkelijk uitgerust. Zo beschikt de tablet over een 10.1-inch ips lcd-display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, een Qualcomm Snapdragon 800-processor met een kloksnelheid van 2.2GHz, 2GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen, een 6.7-megapixel camera met Zeiss-lens aan de achterzijde, een microUSB 3.0-poort en een 8.000mAh accu.

Aanbieding

Je kunt de Nokia Lumia 2520 nu bij BCC kopen voor een prijs van 249 euro. Deze aanbieding geldt tot maandag 12 uur.

 • Delen:
Nokia Lumia 2520
Windows RT

Reacties

 1. Bas
  15 november, 2014 om 11:05

  Dat de aanbieding alleen dit weekend geldig is klopt niet: er is geen einddatum vastgesteld voor deze actie.

  • Martijn Chel
   15 november, 2014 om 11:33

   Dat is wat we van BCC te horen hebben gekregen. Ik ga er vanuit dat ze weten wat ze communiceren.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.