Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Aspire Switch 12 eind november te koop vanaf 649 euro

Geschreven door
Geplaatst op5 november 2014, 15:58 CategorieWindows

Gisteren berichtten we nog over de Amerikaanse lancering van de nieuwe Acer Aspire Switch 12. De Taiwanese fabrikant liet daar weten dat de hybride tablet pas begin volgend jaar zou verschijnen. Voor Nederlanders is er echter vandaag beter nieuws want Acer laat weten dat de Aspire Switch 12 al vanaf eind november in de winkels ligt voor een prijs vanaf 649 euro.

De Acer Aspire Switch 10 is de nieuwste hybride Windows 8 tablet van de Taiwanese fabrikant en is voorzien van een compleet nieuw design. Waar de eerder gelanceerde Aspire Switch 10 en Aspire Switch 11 nog beschikten over een echt dock waarin de tablet geplaatst wordt is de Aspire Switch 12 voorzien van een mechanisme dan een magnetisch keyboard combineert met een standaard die aan de tablet gekoppeld zit. Dankzij de standaard kan de tablet ook in verschillende hoeken op tafel gezet worden.

Acer-Aspire-Switch-12

De hybride tablet beschikt over een 12.5-inch ips lcd-display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels. Ook is het display van de Zero Gap Air-technologie waardoor reflecties geminimaliseerd moeten worden, en wordt er een stylus meegeleverd waarmee het scherm bediend kan worden. Deze stylus is een capacitieve variant maar optioneel kan een Active Pen van Acer aangeschaft worden welke iets nauwkeuriger is.

Acer-Aspire-Switch-12-6

Verder is de Aspire Switch 12 voorzien van een Intel Core M-processor, 4GB aan werkgeheugen, 60GB of 128GB aan SSD opslaggeheugen, een USB 3.0-poort,, een USB 2.0-poort, een microHDMI-poort en een batterijduur van ongeveer 8 uur. Het geheel draait op Windows 8.1-software. De hybride moet vanaf eind deze maand in de Nederlandse winkels liggen. Voorlopig gaat het alleen om de 60GB-versie, welke een prijs van 649 euro meekrijgt.

  • Delen:
Acer Aspire Switch 12
Windows 8

Reacties

  1. Bossie
    06 november, 2014 om 3:39

    Het woord ‘welke’ wordt steeds verkeerd gebruikt. Beter is ‘die’. Zie site van de Taalunie.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.