Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Aspire Switch 12 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op25 november 2014, 13:48 CategorieWindows

Vorige maand kondigde Acer het tot nu toe grootste model in de Aspire Switch-serie aan; de Acer Aspire Switch 12. Sinds deze week kun je in Nederland naar de winkel voor deze hybride Windows 8 tablet.

De Acer Aspire Switch 12 met modelnummer SW5-271-60A4 is deze week verschenen bij onder meer de Media Markt voor een adviesprijs van 629 euro. Dat is wat meer dan de hybride Windows 8 tablets die de afgelopen maanden de revue gepasseerd zijn maar voor dit geld krijg je dan ook een aantal indrukwekkende specificaties en een compleet nieuw design.

Acer heeft dit model voorzien van een ander design dan we gewend zijn. De tablet is namelijk voorzien van een flexibele standaard waardoor het display in verschillende hoeken gezet kan worden. De standaard kan daarnaast met een keyboard dock verbonden worden om het geheel als laptop of zelfs desktop te gebruiken.

Acer-Aspire-Switch-12-5

De Aspire Switch 12 is uitgerust met een 12.5-inch lcd-display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels en draait op een nieuwe generatie Intel Core M-processor met een kloksnelheid van maximaal 2GHz. Verder komt het apparaat met 4GB aan werkgeheugen, 60GB aan opslaggeheugen, een 2 megapixel camera aan de voorzijde, WiFi, Bluetooth 4.0, een microSD-kaartlezer om het geheugen uit te breiden, een usb 2.0-poort en zowel een microHDMI- als een microUSB 3.0-poort.

Het geheel draait op Windows 8.1 software en helaas wordt er geen licentie voor Office 365 Personal meegeleverd. Het toetsenbord moet het daarbij stellen zonder trackpad.

Je kunt de Acer Aspire Switch 12 momenteel kopen bij onder meer de Media Markt voor een prijs van 629 euro. Een overzicht van alle specificaties en features vind je op de productpagina van de Acer Aspire Switch 12.

  • Delen:
Acer Aspire Switch 12
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.