Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia Tab 8 (W1-810) met Windows 8 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op25 november 2014, 16:40 CategorieWindows

Langzaam maar zeker zien we steeds meer betaalbare Windows 8 tablets met een klein formaat op de Nederlandse markt verschijnen. Nadat eerder onder meer de Asus VivoTab 8 en de Point of View Mobii WinTab 800W in Nederland verschenen is het deze week de beurt aan de Acer Iconia Tab 8W (W1-810). Dit model heeft een formaat van 8-inch en een prijskaartje van 149 euro.

De Acer Iconia Tab 8W (W1-810) is met een prijs van 149 euro één van de goedkopere modellen en wellicht het meest interessant is dat er een gratis jaarabonnement op Office 365 Personal meegeleverd wordt. Hiervoor betaal je normaal gesproken zo’n 80 euro. Maar ook qua specificaties is er niks mis met dit model. De tablet beschikt over een 8-inch ips lcd-display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en draait op een Intel Atom Z3735G-processor met een kloksnelheid van 1.3GHz.

Acer-Iconia-Tab-8w

Verder is de Iconia Tab 8W (W1-810) uitgerust met 1GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uit te breiden is, Bluetooth 4.0 en WiFi voor draadloze communicatie, twee camera’s, stereospeakers en een accuduur van zo’n 8 uur. De tablet kan opgeladen worden en met een pc gekoppeld worden dankzij de microUSB-poort.

Je kunt de Acer Iconia Tab 8W (W1-810) sinds deze week kopen bij onder meer Media Markt, BCC en Alternate voor een prijs van 149 euro.

 • Delen:
Acer Iconia Tab 8W (W1-810)
Windows 8

Reacties

 1. ANL
  26 november, 2014 om 9:29

  Hmmmm – een review over hoe deze tablet presteert zou leuk zijn want voor deze prijs is het zelfs een leuk sinterklaas-kado…wauwww een Win8-tablet voor minder dan 150 euro !! (nogmaals, maar dan moet het wel soepel draaien en een knappe bouwkwaliteit hebben…testje doen ???)

 2. Patryk
  26 november, 2014 om 15:12

  Ja mooi voor Microsoft!
  Maaaar…medere kleuren misschien?? voor mannen is wit een beetje gay-achtig .
  Maar ik meende dat er meeer goedkopere tablets opkomen?
  waar blijven ze??
  én wat meer reclame zou ook geweldig zijn!!

 3. Bob
  07 februari, 2015 om 16:36

  Ik ben zeer tevreden met deze windows tablet.
  Ik gebruik hem om mijn eigen apps op te bouwen. Dus ik kan de omgeving makkelijk aanpassen zoals buttons etc.
  Werkt prima zonder dat het besturingsysteem unstable aanvoelt.
  Ik zet mijn software op een SD kaart dus ook geen problemen met te weinig geheugen.
  Ik ben er blij mee

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.