Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer kondigt Aspire Switch 12 hybride officieel aan

Geschreven door
Geplaatst op4 november 2014, 11:48 CategorieWindows

Vorige maand publiceerden we de eerste afbeeldingen en specificaties van de nog onaangekondigde Acer Aspire Switch 12 al en vandaag heeft de Taiwanese fabrikant de hybride officieel aangekondigd. Helaas komt het apparaat pas begin volgend jaar op de markt en is er over de prijzen nog niks bekend.

Acer heeft in de VS de Aspire Switch 12 hybride officieel aangekondigd. Het nieuwe model is de grotere broer van de begin dit jaar gelanceerde Aspire Switch 10 en de onlangs gelanceerde Aspire Switch 11. Niet alleen het formaat wijkt af, Acer heeft ook het design van het apparaat flink aangepakt.

Acer-Aspire-Switch-12-5

De Aspire Switch 12 is een zogenaamde hybride, wat inhoudt dat je het display als stand-alone tablet kunt gebruiken maar gekoppeld met het keyboard dock het geheel als laptop in kunt zetten. Nieuw is dat aan het display een standaard gekoppeld zit waardoor de tablet in een hoek op tafel geplaatst kan worden.

De tablet is voorzien van een 12.5-inch ips lcd-display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels en de Zero Air Gap-technologie die reflecties moet voorkomen. Onder de motorkap zien we een Intel Core M-processor terug, welke samen met de accu moet zorgen voor een batterijduur van ongeveer 8 uur.

Verder beschikt de Aspire Switch 12 onder meer over 4GB aan werkgeheugen, 60GB of 120GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uit te breiden is, stereospeakers aan de voorzijde, twee camera’s, een microHDMI-poort en een USB 3.0-poort. Het geheel draait op Windows 8.1-software.

Acer laat weten dat de Aspire Switch 12 vanaf begin 2015 in de winkels moet liggen. Dan wordt ook pas bekendgemaakt wat er voor de hybride betaald moet worden.

  • Delen:
Acer Aspire Switch 10
Windows 8
Acer Aspire Switch 12
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.