Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Activision brengt Call of Duty: Heroes uit

Geschreven door
Geplaatst op28 november 2014, 11:01 CategorieAndroid

Speluitgever Activision heeft Call of Duty: Heroes uitgebracht voor Android en iOS. Het is niet de Call of Duty die je zou verwachten. Nee, we gaan niet rennen en schieten, maar in plaats daarvan basissen bouwen en strategieën bepalen.

Call of Duty: Heroes

Aangezien de jaarlijkse Call of Duty alweer een tijdje verkrijgbaar is voor spelcomputers en pc, probeert speluitgever Activision ook nog een graantje mee te pikken op de mobiele platformen, met de game Call of Duty: Heroes. Het is geen traditioneel spel binnen de serie, waar rennen en schieten centraal staat. Hoewel mobiele apparaten dat technisch gezien wel aankunnen, geniet rustigere gameplay toch echt de voorkeur. Maar rustig hoeft niet te betekenen dat iets saai is, zo bewijst het spelletje Clash of Clans. En Call of Duty: Heroes dan?

Call of Duty: Heroes is een spel zoals Clash of Clans – een spel dat inmiddels heeft bewezen gigantisch populair te zijn. Een succes dat andere ontwikkelaars maar al te graag willen herhalen, zoals we al zagen met Star Wars: Commander. Call of Duty: Heroes is het volgende spel dat de basis van Clash of Clans gebruikt, met dan natuurlijk met een laagje Call of Duty eroverheen. Je bouwt je basis, verdedigt hem tegen aanvallen van buitenaf en valt zelf ook vijandelijke basissen aan. Voor trouwe fans zit er overigens een verrassing in.

Wanneer je namelijk al jaren Call of Duty speelt, en dan bedoelen we in elk geval de singleplayer, dus zul je enkele speciaal op te roepen helden herkennen – die helden speelden in voorgaande games de hoofdrol. Uniek aan deze game zijn de killstreaks, waarmee je met grote aanvallen in één klap een groep vijanden kunt verslaan. Ook bevat het spel online multiplayer en zien we een hoop in-app-aankopen. Hoewel de game gratis te downloaden is, kunnen de kosten al gauw oplopen tot wel tachtig euro. Dat is wel wat gortig.

  • Call of Duty: Heroes
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.