Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Advertorial: Waarom Tablethoezen.nl?

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2014, 11:39 CategorieNieuws

Tablethoezen.nl is een opstartend bedrijf dat zich met veel ambitie en ervaring razendsnel naar de top werkt. Het levendige bedrijf bestaat uit jonge en gemotiveerde werknemers met een gemeenschappelijk doel: de klant voorzien van kwalitatieve, stijlvolle producten en een klantvriendelijke begeleiding gedurende het aankoopproces en verder. Klanttevredenheid en kwaliteit staan voorop, twee kenmerken waar dit bedrijf om draait en waar ze haar beginnend succes aan te danken heeft.

Vraag en aanbod

Het aanbod van tablethoezen in Nederland is groot, waarbij het aantal verschillende tablets beschikbaar op de Nederlandse markt als een goede indicator dient. Mensen zijn op zoek naar een betaalbare en fashionable manier om hun nieuwe aanwinst van de juiste bescherming te voorzien. Tablethoezen.nl biedt hiervoor de uitkomst: “You love it, we cover it”, zoals de slogan luidt. De tablet is een gevoelige gadget en kan bij een onschuldige val of stoot direct vervelende schade oplopen. De tablethoes is een leuke manier om de kans op schade te minimaliseren, waarbij de klant tevens geniet van vele bijkomende voordelen. Neem bijvoorbeeld de iPad Mini 3. De hoezen voor de iPad Mini 3 kunnen 360 graden draaien en zijn voorzien van extra vakjes, zodat de gebruiker van alle gemakken wordt voorzien. De tablethoes is dus niet gewoon een hoes, het is een accessoire en een beschermer voor en van de tablet.

Up-to-date

Het aanbod van Tablethoezen.nl wordt dagelijks uitgebreid, zowel horizontaal als verticaal. De horizontale uitbreidingen bestaan voornamelijk uit nieuwe modellen, die al vóór de uitkomst van de tablet zelf verkrijgbaar zijn in de webshop. Daarnaast wordt het assortiment dagelijks aangevuld met nieuwe designs, kleuren en materialen. Deze verticale uitbreiding geeft de consument keus, zodat hij of zij de hoes compleet kan uitzoeken op basis van eigen voorkeuren en behoeften en niet op basis van een beperkt aanbod.

Variëteit

De klant wil uniek zijn, zich onderscheiden en kunnen variëren tussen verschillende soorten hoezen. Het assortiment van Tablethoezen.nl is breed. Het reikt van roze gekleurd design tot simpel zwart en van de Galaxy Tab 4 10.1 hoezen met steun tot aan de hoezen voor de Asus Memo Pad. Daarnaast heeft Tablethoezen.nl een breed aanbod aan merkhoezen met maar liefst één jaar garantie. Deze garantie maakt het mogelijk om een vertrouwensband te creëren met klanten die het bedrijf nog niet zo goed kennen en waarborgt daarnaast de kwaliteit van de producten.

Het aanbod van Tablethoezen.nl houdt tevens rekening met verschillende budgetten. De verschillende prijscategorieën spelen in op de brede doelgroep van het bedrijf en bieden zo voor elke portemonnee een geschikte optie. Tablethoezen.nl groeit razendsnel en speelt in op de behoefte en wensen van de klant. Met een gewild product, een frisse klantenservice en gemotiveerd personeel staat Tablethoezen.nl klaar voor iedere klant!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.