Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Android 5.0 Lollipop voor Nexus-tablets verschijnt 12 november’

Geschreven door
Geplaatst op5 november 2014, 14:49 CategorieAndroid

De verwachting was dat bezitters van Nexus-tablets en -smartphones deze week een update naar het nieuwe Android 5.0 Lollipop zouden kunnen verwachten maar het lijkt erop dat deze update nog even op zich laat wachten. Volgens nieuwe geruchten wordt de update pas op 12 november uitgerold.

Tijdens de presentatie van Android 5.0 Lollipop liet Google weten dat onder meer de Google Nexus 7, de Google Nexus 7 (2013) en de Google Nexus 10 een update naar het nieuwste besturingssysteem krijgen. Niet lang daarna verschenen de eerste berichten dat deze update op rond 3 november beschikbaar gesteld zou worden.

Volgens Android Police-oprichter Artem Russakovskii, die zich baseert op betrouwbare bronnen, moeten we nog even geduld hebben. Google zou de update pas op 12 november beschikbaar stellen voor alle bezitters van Nexus-apparaten. De reden hiervoor zou te vinden zijn in een aantal onbekende bugs die in de eerste release gespot zijn.

Momenteel zijn de onlangs gelanceerde Google Nexus 9 en Google Nexus 6 de enige toestellen die op Android 5.0 Lollipop draaien. Deze versie brengt onder meer het nieuwe Material Design, notificaties op het lockscreen en nieuwe mogelijkheden voor het delen van je smartphone of tablet.

Lees meer over alle vernieuwingen in Android 5.0 Lollipop en of jouw tablet een update kan verwachten.

  • Delen:
Google Nexus 9
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.