Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Aviary maakt alle in-app aankopen tijdelijk gratis

Geschreven door
Geplaatst op15 november 2014, 17:58 CategorieApplicaties

Aviary, samen met VSCO Cam wellicht een van de bekendste en populairste fotobewerkingsapps, is onlangs overgenomen door Adobe. Sinds de overname zijn er geen updates meer uitgekomen, tot vandaag. En de nieuwe update is wel heel erg interessant: tijdelijk is het mogelijk om geheel gratis alle in-app aankopen te downloaden. Het enige addertje onder het gras is dat je een Adobe ID moet aanmaken, een account waarmee je ook kunt inloggen met Adobe Photoshop en de Creative Cloud zodat je al je bestanden bij elkaar hebt staan.

Aviary gratis in-app aankopen

Om de gratis effecten en pakketten op te halen, volg je de volgende stappen. Als eerste open je de app, open je een foto en kies je voor effecten. Links zie je nu ‘alles gratis’ staan, tik daarop. Maak een Adobe ID aan, of log in als je al een account hebt. Je kunt hier dus je Photoshop of Lightroom account voor gebruiken, mocht je die al hebben. Nadat je ingelogd bent ga je via de effecten van een foto naar de in-app winkel. Open alle tabbladen en download nu alle gratis pakketten die je nog niet gekocht had.

1 december

Enige haast is wel vereist: tot 1 december is alles gratis op deze manier, daarna betaal je weer de volle prijs. Mocht je op je iPhone ook alle gratis in-app aankopen willen installeren, dan is het inloggen met een Adobe ID na het volgen van de vorige stappen voldoende. Alle effecten zijn namelijk gekoppeld aan je Adobe ID.

Vernieuwingen

De update van Aviary bevat ook toevoegingen. Zo is er een tekenfunctie toegevoegd, en kun je nu gebruik maken van een vignette effect. Wanneer je een vignette effect toepast worden de hoeken donkerder gemaakt, waardoor het midden van de foto er meer uitspringt. Ook kun je de helderheid en kleuren van een foto met nieuwe sliders aanpassen.

  • Aviary
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.