Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Box geüpdatet met iOS 8-features

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2014, 22:08 CategorieApplicaties

Box heeft bekendgemaakt dat de app voor iOS nu helemaal klaar is voor het nieuwe platform, dat Apple in september gelanceerd heeft. Zo werkt de cloudopslagdienst nu met Touch ID en heeft de app z’n eigen widget gekregen.

Box

Hoewel Box onlangs nog heeft aangekondigd zich voorlopig voornamelijk op de zakelijke markt te willen concentreren, liet het bedrijf vandaag zien dat het z’n huidige gebruikersgroep nog niet vergeten is. Tenminste: als je een Apple-apparaat met iOS 8 of hoger hebt. De cloudopslagdienst is namelijk voorzien van een flinke update voor het nieuwste besturingssysteem van Apple en biedt nu ondersteuning voor Touch ID, zodat je je bestanden achter je vingerafdruk kunt verbergen, en heeft het een widget waar iPhone- en iPad-bezitters gebruik van kunnen maken.

Volgens de onder-directeur van Box gebruiken de mensen die Box in gebruik nemen de dienst zo’n vijftig keer per dag – een getal dat ook nog eens stijgt. Daarom is het voor het bedrijf belangrijk dat de dienst meegroeit met de wensen van die gebruikersgroep. Mocht je nog gebruik willen maken van een ouderwets wachtwoord, dan kan dat natuurlijk. De Touch ID vervangt de huidige beschermingslaag niet, maar wil het enkel beter beschermen. Dat is gelijk aan hoe de andere cloudopslagdiensten, zoals Dropbox en OneDrive, dat doen.

De widget biedt toegang tot je recente activiteiten, bestanden en mappen en de mogelijkheid een nieuwe Box Note te maken en de optie video’s en foto’s direct toe te voegen. Mocht je ook gebruik willen maken van de Favorieten-feature, dan vind je daar de bestanden die je altijd bij de hand wil hebben. Mensen met een Android-apparaat moeten nog even wachten tot Box met een verse update komt, maar onder-directeur Chris Yeh geeft aan dat die app binnenkort ook van een update wordt voorzien. Wanneer is echter nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.