Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Call of Duty: Advanced Warfare companion app nu uit

Geschreven door
Geplaatst op3 november 2014, 14:26 CategorieAndroid

Speluitgever Activision Blizzard heeft de officiële companion app voor de first-person shooter Call of Duty: Advanced Warfare uitgebracht. De app is nu te downloaden voor iOS, Android, Windows en Kindle.

Call of Duty: Advanced Warfare

Speluitgever Activision Blizzard heeft gisteren officieel de companion app voor de first-person shooter Call of Duty: Advanced Warfare uitgebracht. Met de companion app kun je een aantal dingen die fans van de langlopende serie kunnen waarderen, waardoor het misschien wel een must is wanneer je vandaag of morgen de game in huis haalt. Feitelijk verschilt de app niet zo veel van de app die Activision vorig jaar uitbracht, voor de vorige Call of Duty. De functies zijn nagenoeg hetzelfde, alleen dan geschikt gemaakt voor dit nieuwe deel.

Met de app is het namelijk mogelijk om een clan aan te maken of er eentje te zoeken en je aan te melden bij een bestaande clan. Met die clans kun je straks meedoen aan de Call of Duty: Advanced Warfare Clan Wars: een officiële modus die exclusief met de app te spelen is. In Clan Wars nemen acht teams het tegen elkaar op in een territoriale strijd. Kom je als winnaar uit de bus, dan speel je daarmee unieke content vrij voor de game die je op je spelcomputer speelt. Met die content kun je je character’s uiterlijk aanpassen.

Ook kun je je clan-ervaring bekijken in de War Room, emblems en je profiel bewerken en nog veel meer. Check daarvoor de bovenstaande video. De Call of Duty: Advanced Warfare Companion App is nu gratis te downloaden via de onderstaande links. Ook is het mogelijk de app te downloaden voor je Kindle.

 • Advanced Warfare Companion App
 • Delen:

Reacties

 1. Davy
  26 november, 2014 om 12:32

  Allemaal prachtig hoor maar als we nu als eens wisten waar we kunnen zien wanneer de clanwars starten in belgie en om hoelaat dan zou ik al blij zijn. Op die app is niks te vinden

 2. kevin
  07 december, 2014 om 15:47

  de call of durty advance app werkt voor geen meter !!!! bij ons staat er dat er geen clanwars is …. tewijl er toch echt 1 aan de gang is ..
  we krijgen geen scherm te zien welke we hebben verovert of kwijt zijn. zoals hieboven op de foto te zien is.
  vind het teleurstellend dat het nog niet opgelost is …

  graag hoor ik van jullie wat jullie er aan gaan doen / en verkomen dat het nog eens un x gebeurt..

  mvg b073 clan.

 3. thijs
  07 april, 2016 om 17:41

  Waar kan ik hem downloaden k woon in nederland namelijk

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.