Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #71

Geschreven door
Geplaatst op6 november 2014, 9:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder meer een app waarin je twee moorden moet oplossen als de sheriff van Fabletown.

The Wolf Among Us

Deze game is al een tijdje uit op Android, maar dat ging dan alleen via de Amazon Store. Nu is The Wolf Among Us eindelijk uit voor de rest van de Android-gebruikers. The Wolf Among Us is een soort interactief stripverhaal, verdeeld over vijf verschillende hoofdstukken. Het eerste hoofdstuk is nu gratis te downloaden vanuit de Google Play Store en via in-app-aankopen is het mogelijk de rest van de content aan te schaffen. In de game volg je de avonturen van Bigby “Big Bad’ Wolf, die de twee moorden binnen Fabletown moet oplossen.

The Wolf Among Us is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar biedt in-app aankopen voor de overige vier episodes.

  • The Wolf Among Us

Inbox

Hoewel dit momenteel een invite-only-app is, willen we hem toch meenemen in ons overzicht. Inbox is een veel slimmere mailapplicatie, die gebouwd is door het team achter Gmail. Inbox sorteert automatisch je mail in handige categorieën en zelf kun je per bericht aangeven wanneer je er wat precies mee wil doen. Het doel van Inbox is om mail overzichtelijk en gemakkelijk te houden – want velen van ons weten dat het nogal een dagtaak kan zijn om die mailbox opgeschoond te krijgen. Inbox gaat je daar dus bij helpen.

Inbox is gratis te downloaden uit de Google Play Store. Je kunt een invite van je vrienden krijgen of je aanmelden op inbox@google.com.

  • Inbox

Google Fit

Google Fit is een platform waar mensen inzicht krijgen in de bewegingen van het dagelijkse leven en waar ze hun fitnessdoelen kunnen bijhouden. In feite is de app een set met API’s (Application programming interface; een middel waardoor apps onderling met elkaar kunnen communiceren) waar Google ook informatie vanuit andere apps kan gebruiken voor z’n statistieken en grafieken. In dat opzicht lijkt het een beetje op Apple Health, wat ook een platform biedt voor inzicht in je bewegingen en doelen. Heel handig.

google-fit

De Google Fit-app is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Google Fit

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.