Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #72

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2014, 10:17 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer een onder meer een app voor al je recepten en een app voor dj’s.

Candy Crush Soda Saga

Ben jij helemaal gek van de Facebook-spelletjes en kan je maar geen genoeg krijgen van Candy Crush? Dan mag deze app niet op je Android tablet ontbreken. Candy Crush Soda Saga lijkt in de basis heel erg op Candy Crush Saga. Dit vervolg heeft 135 nieuwe levels die zich in dezelfde wereld als z’n voorganger afspelen. Ook is de game gratis te downloaden vanuit de Play Store, natuurlijk in-app-aankopen. Let wel; dit soort spelletjes werkt zeer verslavend!

Candy-Crush-Soda-Saga

Candy Crush Soda Saga is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar biedt in-app aankopen.

  • Candy Crush Soda Saga

Djay 2

Voor diegenen die helemaal gek van muziek zijn en ook graag zelf achter de knoppen zitten is Djay 2 een interessante app. Deze tweede versie van de met name op iOS populaire app lost een paar problemen op, waaronder de audio-vertraging binnen Android, en is weer wat uitgebreider. Je krijgt een grote hoeveelheid DJ-functies en -opties, gegoten in een strak vormgegeven jasje, maar wellicht het meest interessante is de integratie van Spotify. De app werkt wanneer je tablet op Android Jelly Bean of nieuwer draait, maar krachtige hardware is wel aan te raden voordat je de aankoop doet.

Djay 2 is te downloaden uit de Google Play Store voor een prijs van 2,99 euro.

  • Djay 2

Asparagus

Koken doen we allemaal, of we het nu kunnen of niet, maar mocht je koken ook echt leuk vinden dan mag de app Asparagus niet op je Android tablet ontbreken. Deze app staat in het teken van recepten én is voorzien van het nieuwe Material Design dat door Google met Android 5.0 geïntroduceerd werd. Het is een zeer fraaie en uitgebreide app, met onder meer de mogelijkheid om te synchroniseren met andere apparaten, automatische back-ups te maken, je recepten op een Android Wear horloge te tonen, eenvoudig recepten te importeren van websites, je recepten in mappen te orderen en eenvoudig recepten te delen met anderen. Helaas is de app (nog) niet vertaald in het Nederlands.

Asparagus

De Asparagus-app is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar biedt in-app aankopen waarmee alle functies ontsloten kunnen worden.

  • Asparagus

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.