Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #73

Geschreven door
Geplaatst op20 november 2014, 9:40 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer een onder meer een verslavend spel en een notitie-app.

TwoDots

Ben jij van de simpele maar verslavende spelletjes? Dan mag het nieuwe TwoDots niet op je Android tablet ontbreken. TwoDots is de opvolger van het populaire Dots en draait om het verbinden van punten. De nieuwe app is uitgebreider en beter in elkaar gezet, en heeft als doel dat je bolletjes in dezelfde kleur met elkaar weet te verbinden door over het scherm te vegen. Het belangrijkste verschil met de vorige versie van de app is het gebruik van kleuren, maar ook vinden we nieuwe elementen als ankers en vuurtjes tussen de bolletjes terug. Het is nog steeds een verslavend en zeer leuk spel.

TwoDots is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar biedt in-app aankopen.

  • TwoDots

Google Keep

Google Keep is geen nieuwe app maar wel een app die het maken van notities een stuk eenvoudiger maakt en dus ideaal is voor je Android tablet. Google Keep heeft deze week een grote update gehad waarmee het Material Design van Google geïntroduceerd wordt, maar ook wordt het mogelijk om notities eenvoudig te delen. Google Keep geeft je de mogelijkheid op verschillende apparaten notities aan te maken en te synchroniseren. Je kunt notities met de hand invullen, fraai vormgegeven, invoeren middels spraak en opslaan in de vorm van lijstjes. Ook kun je foto’s toevoegen aan notities.

Google-Keep

Google Keep is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Google Keep

Fleksy

Ben jij van het snelle typen maar wil dit niet echt lukken met het standaard toetsenbord op je Android tablet? Dan is Flesky een ideale app om eens te proberen. Dit toetsenbord moet sneller typen mogelijk maken en dat bewijst het onlangs behaalde wereldrecord van 17 seconden voor een specifiek stuk tekst wel. Fleksy neemt minder ruimte in op je scherm, geeft nauwkeurige suggesties voor woorden en maakt eenvoudig swypen voor het typen van woorden mogelijk. De app kan ook op verschillende apparaten van je leren en natuurlijk is er ondersteuning voor de Nederlandse taal.

Fleksy

Momenteel kan de betaalde versie van de app voor 1,60 euro gekocht worden maar je kunt ook eerst de gratis versie van het toetsenbord proberen.

  • Fleksy

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.