Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #74

Geschreven door
Geplaatst op27 november 2014, 11:43 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer een onder meer een app waarmee je bestanden en mappen kunt verbergen en afschermen.

Home Design 3D

Ben jij van het design en wil je graag je interieur voorzien van een nieuwe lay-out? Dan is de app Home Design 3D een interessante toevoeging voor je Android tablet. Met Home Design 3D kun je gemakkelijk de oppervlakte van je huis (of kamer) in 2D tekenen en daarna muren, deuren en ramen toevoegen. Vervolgens kun je kiezen uit meer dan 800 objecten die enigszins lijken op jouw meubels en die in de plattegrond laten vallen, door ze te slepen uit het menu. Daarna kun je overschakelen naar de 3D-modus. Let wel; de app is gratis te downloaden maar om gebruik te maken van alle features, waaronder het opslaan van je design, moet betaald worden.

home-design-3d

Home Design 3D is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar biedt in-app aankopen.

  • Home Design 3D

Hide and Lock

Heb je bestanden, bijvoorbeeld foto’s of documenten, op je Android tablet staan die je graag alleen voor jezelf beschikbaar houdt? Dan is de app Hide and Lock een ideale oplossing. Hiermee kun je namelijk mappen of bestanden verbergen en beschermen met een wachtwoord. Op deze manier kan alleen jij deze bestanden of mappen bekijken en niet je kind of iemand anders die met je tablet aan de slag gaat.

hide-and-lock

Hide and Lock is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Hide and Lock

Opera Mini beta

Voor Android tablets zijn er inmiddels heel wat browsers in de Google Play Store te vinden maar als je eens wat nieuws wilt proberen is Opera Mini beta een interessante app. De browser is een bètaversie, wat betekent dat nog niet alle bugs eruit zijn, maar de browser functioneert prima en vooral snel. Opera heeft de browser een compleet nieuw uiterlijk meegegeven, biedt meerdere lay-outs en zorgt ervoor dat je minder data verbruikt wanneer je surft via een mobiele verbinding. Je krijgt handig inzicht in je dataverbruik, kunt favorieten en geschiedenis synchroniseren tussen al je apparaten en hebt de mogelijkheid om incognito de surfen.

Opera-mini-beta

Opera Mini beta is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Opera Mini beta

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.