Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #68

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2014, 8:45 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je veel sneller en gemakkelijker kunt typen op je iPad.

RGB  Express

Wie graag zijn iPad tevoorschijn haalt om heel even de tijd te doden in bijvoorbeeld de wachtkamer van de dokter of in de trein, moet ook RGB Express op de iPad hebben staan. Dit spel is een aanrader omdat het ongelofelijk simpel is, maar je kunt er toch gemakkelijk van in de ban raken. In het spel bestuur je verschillende vrachtwagentjes die je naar de juiste bestemming moet brengen, maar pas op: ze mogen niet botsen.

RGB Express app

RGB Express is te koop voor €2,69 in de App Store.

  • RGB Express

Flickr

Fotografen kennen de service Flickr al een tijdje: je krijgt er 1 Terabyte aan opslag ruimte zodat je je foto’s kunt bewaren, en de community zorgt voor constructieve feedback. Een tijdje geleden kwam de prachtig vormgegeven iPhone app uit, en sinds kort is er ook een iPad app voor Flickr. De iPad is net zo mooi vormgegeven, en een fantastische manier om door je eigen foto’s te bladen, of door de foto’s van anderen.

Flickr app

De Flickr app is gratis te downloaden.

  • Flickr

Swype

Heb je een hekel aan het typen op je iPad omdat je de toesten niet kunt voelen? Wellicht is het Swype toetsenbord een betere optie. Hiermee trek je een lijn over alle letters die je in een woord wilt gebruiken, waarna je iPad zelf bedenkt wat voor woord er moet komen te staan. Zo zijn typfouten verleden tijd, en kun je nog een stuk sneller typen ook. Sinds gisteren wordt de Nederlandse taal ondersteund en kun je het toetsenbord dus altijd gebruiken.

swype app

Swype is te koop voor €0,89 in de App Store.

  • Swype

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.