Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #69

Geschreven door
Geplaatst op13 november 2014, 10:09 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je snel fantastische video’s kunt monteren.

Slated

Tegenwoordig kun je in de App Store ook nieuwe, extra, toetsenborden downloaden. Veel van deze toetsenborden zijn eerder grappig dan functioneel, maar Slated is daar een uitzondering op. Slated is een ‘translation keyboard’. Typ een zin, en vervolgens kun je een taal kiezen waarin de zin vertaald moet worden. De app kan overweg met meer dan 80 verschillende talen, en werkt in elke app, of je nou een bericht stuurt, tweet maakt of een blog schrijft.

Slated app

Slated is tijdelijk te koop voor €1,79 in de App Store.

  • Slated

Inventioneers

Bijna iedereen is opgegroeid met Lego, en iedereen heeft er fantastische herinneringen aan. Het enige nadeel is dat je het niet zomaar kunt meenemen, in de auto is het bijvoorbeeld onpraktisch. De app Inventioneers is een mooie toevoeging die je wél overal mee naartoe kunt nemen. In de app kun je allerlei machines maken met verschillende objecten zoals blazers, trechters, lopende banden en nog veel meer.

Inventioneers app

Inventioneers is gratis te downloaden, maar extra levels zijn te koop als in-app aankopen.

  • Inventioneers

Replay

Replay is een video editor. Wellicht ken je de naam, want Apple liet tijdens haar laatste persevenement de makers spreken. Met de app kun je video’s maken, en dat gaat heel gemakkelijk, wat meteen het grooste voordeel van de app is. Je selecteert een aantal video’s die je zelf gemaakt hebt, kiest een stijl, en voilá, de aftermovie van bijvoorbeeld je vakantie is zo in elkaar gezet. Replay bevat meerdere thema’s, effecten en achtergrondmuziek zodat je film past bij wat je gedaan hebt.

Replay app

Replay is gratis beschikbaar in de App Store.

  • Replay Video Editor

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.