Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #70

Geschreven door
Geplaatst op19 november 2014, 10:38 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je nooit meer de belangrijkste posts van je vrienden mist.

Lapse It

Sinds iOS 8 is er een time lapse-functie in de camera-app aanwezig, maar deze is vrij beperkt. Wil je betere time lapses maken, dan is Lapse It de moeite waard. In deze app krijg je veel meer instellingen, zoals de ISO-waarde en het contrast. Bovendien kun je instellen om de hoeveel seconden je een foto wilt laten maken, iets wat met de time lapse-functie in de camera app niet kunt. Nadat je je time lapse hebt opgenomen kun je in de Lapse It app filters gebruiken, muziek onder je filmpje plaatsen en hem vervolgens exporteren.

Lapse it app

Lapse It is gratis te downloaden in de App Store, maar een in-app aankoop geeft meer mogelijkheden.

  • Lapse It

Nuzzel

Heb je wel eens het idee dat je zoveel mensen volgt op Facebook en Twitter en daardoor de belangrijkste tweets en posts mist? Dan is Nuzzel een app die je zeker moet bekijken. Je logt in in de app met Twitter en/of Facebook. Vervolgens zie je de belangrijkste berichten die de afgelopen 24 uur zijn geplaatst door je vrienden. Berichten worden gesorteerd op basis van het aantal vrienden dat een bericht deelt, maar je kunt zelf instellen hoeveel vrienden een bericht gedeeld moeten hebben voor het in de app verschijnt.

Nuzzel app

Nuzzel is gratis te downloaden in de App Store.

  • Nuzzel

Spotify

De Spotify-app is je vast en zeker niet onbekend, maar ik wil hem toch graag nog een keer uitlichten. Sinds de laatste update ziet de app er namelijk weer als nieuw uit, maar er is ook een leuke functie bijgekomen. Je kunt vanaf nu namelijk Spotify op je computer besturen met de iPad- en iPhone-app. Zo kun je draadloos overal vanuit je huis je favoriete muziek afspelen, een functie waar ik lang op hebt gewacht.

Spotify app

Spotify is gratis te downloaden, maar vereist een Premium abonnement.

  • Spotify

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.