Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #71

Geschreven door
Geplaatst op27 november 2014, 9:53 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je je sporttechnieken kunt analyseren.

Space Age

Space Age is een game die echt een aanrader is als je houdt van games waar je voor moet gaan zitten, en minder houdt van snelle schietspellen zonder een verhaal. Space Age speelt zich af in de ruimte, rond 1976. In het spel volg je een paar onderzoekers die iets geks mee maken. Aan jou de taak om dit verder uit te zoeken. Behalve het goede verhaal ziet het spel er prachtig uit met de klassieke graphics en speciaal gemaakte muziek.

Space Age app

Space Age is te koop in de App Store voor €3,59.

  • Space Age

VSCO Cam

VSCO Cam is mijn favoriete app om foto’s mee te bewerken op een iPad en klaar te maken voor publicatie op Instagram. VSCO Cam zit bomvol prachtige filters, maar je kunt ook zelf aan de slag gaan met de uitgebreide instellingen, een optie die ik liever gebruik. Je kunt foto’s via allerlei platformen delen, of op de VSCO Grid plaatsen, een speciale website door de makers van de apps waarop de mooiste foto’s staan, gemaakt met de VSCO Cam app natuurlijk.

VSCO Cam effecten

VSCO Cam is gratis beschikbaar.

  • VSCO Cam

Coach’s Eye

Ben je een fervent sporter en twijfel je wel eens aan je techniek? Met de app Coach’s Eye kun je je swing, trap of worp nauwkeurig bestuderen. De app filmt met 60 of 120 beelden per seconden, zodat je precies ziet wat er gebeurt. Aanwijzingen kun je verduidelijken met pijlen en cirkels. Als je even vastzit kun je de app ook gebruiken om goede voorbeelden te zoeken, gebruikers kunnen namelijk ook door (openbare) video’s van anderen bladeren.

Coach's Eye

Coach’s Eye kost €4,49.

  • Coach's Eye

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.