Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste aflevering Walking Dead S2 nu gratis te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2014, 11:53 CategorieAndroid

Spelontwikkelaar Telltale Games heeft bekendgemaakt dat je nu de eerste episode van The Walking Dead: Season 2 gratis kunt downloaden. De ontwikkelaar hanteert dezelfde strategie met z’n andere titels en blijkbaar is het erg effectief.

The Walking Dead: Season 2 – Episode 1

The Walking Dead, een gameserie gemaakt door spelontwikkelaar Telltale Games, is een behoorlijk grote hit bij fans van de televisieserie, de comic (waar het allemaal mee begon) en avonturenspeliefhebbers in het algemeen. Het spel speelt zich af in een wereld waar er meer zombies dan mensen zijn, zoals schrijver Robert Kirkman dat ooit bedacht heeft voor de stripboekenreeks. De game is verkrijgbaar op een aantal platformen, waaronder spelcomputers en smart devices en krijgt voornamelijke lovende recensies.

The Walking Dead is een episodic game. Dat betekent dat het spel is opgedeeld in meerdere hoofdstukken, vijf om precies te zijn, die elk meer elementen van het verhaal uitlichten. Wanneer je de game tegenkomt op een platform – welke dan ook – dan is het meestal zo dat de eerste aflevering gratis is. Voor iOS was dat nog niet het geval, maar daar is verandering in gekomen. Telltale Games maakt namelijk bekend dat je nu ook de eerste aflevering van het tweede seizoen gratis kunt downloaden. Op Android was-ie al gratis.

De andere vier afleveringen moet je natuurlijk nog wel erbij kopen. In het tweede seizoen van The Walking Dead-game zien we een nieuwe hoofdrolspeler: Clementine. Fans van de spellenserie kennen haar nog van het eerste seizoen, waarin ze samen met Lee op zoek gaat naar haar ouders. In dit nieuwe seizoen staat ze er aanvankelijk alleen voor, maar leert ze gaandeweg nieuwe mensen kennen, die haar zouden kunnen helpen. Het verhaal is spannend en meeslepend – we kunnen je van harte aanbevelen de eerste episode uit te proberen.

  • The Walking Dead: Season 2
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.