Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Electronic Arts toont Need for Speed: No Limits

Geschreven door
Geplaatst op24 november 2014, 10:31 CategorieAndroid

Electronic Arts heeft een trailer vrijgegeven van Need for Speed: No Limits. In de trailer zien we coureur Ken Block keihard racen. Maar niet in het echt natuurlijk. De beste man speelt de nieuwe Need for Speed op het kleine scherm, zo blijkt later.

Need for Speed: No Limits

Wanneer je een beetje bekend bent met videogames, dan komt je de naam Need for Speed ongetwijfeld bekend voor. De raceserie doet al jaren mee met jaarlijkse iteraties binnen de verschillende aftakkingen (simulatie en arcade) en heeft ook tegenwoordig een soort massive multiplayer online-game en verschillende games met open wereld. Electronic Arts doet ook nooit moeilijk over een handheldversie, maar mobiele iteraties van de serie bleken altijd een beetje het ondergeschoven kindje te zijn. Tot nu toe.

In de bovenstaande trailer zien we coureur Ken Block racen en scheuren en soms is het moeilijk te onderscheiden wat nou het spel en de echte wereld is. Wat we zeker weten is dat Need for Speed: No Limits draait om twee dingen die de serie zo tof maken: straatraces en politie-achtervolgingen. Ook zien we dat de graphics van het spel enorm goed zijn, wat in elk geval goede hoop geeft op een afgemaakt product, dat met zorg geproduceerd is. Oh en in de trailer zien we Block ook kekke stunts doen, dus het is sowieso gaaf om even te kijken.

Need for Speed: No Limits wordt gemaakt door de nieuwe studio Firemonkeys. Firemonkeys is een mengelmoes van ontwikkelaars van de studio’s Firemint Studios en Iron Monkey Studios. Firemint was ooit verantwoordelijk voor het succes van Real Racing 3, een zeer succesvolle racing game van Electronic Arts voor mobiele platformen, en Iron Monkey was al eerder betrokken bij de ontwikkeling van Need for Speed-spellen. Deze game schept dus grote verwachtingen, laten we maar hopen dat-ie ze ook kan waarmaken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.