Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Evernote Premium kan zakenkaartjes inscannen

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2014, 12:18 CategorieAndroid

Wanneer je Evernote Premium hebt en een lade vol zakenkaartjes, dan gaat Evernote je het leven veel gemakkelijker maken met deze update. De update is nu alleen beschikbaar voor Android; wanneer je een kaartje inscant, vult Evernote alle gegevens in, in het profiel.

Evernote Premium

Evernote Premium-gebruikers die lades vol met zakenkaartjes hebben opgelet: met de nieuw vrijgegeven update voor Android kun je heel gemakkelijk al die informatie inscannen en opslaan op je Android-tablet of -smartphone. In plaats van die kaartjes te laten verdwijnen in een gat vol informatie, kun je nu een foto maken van het kaartje, waarna Evernote alle informatie op de juiste velden binnen de app invult. Koppel je de app aan LinkedIn, dan verschijnt er nog meer informatie in beeld, waaronder de foto van de contactpersoon.

Hoewel deze functie enkel is weggelegd voor betalende gebruikers, wil Evernote toch de functie aan iedereen proberen aan te bieden. Koppel je de app aan LinkedIn, dan krijg je ook toegang tot het inscannen van kaartjes, zonder dat je ervoor hoeft te betalen (met geld, wel met je informatie). Je kunt vervolgens de dienst voor een jaar lang gebruiken en zo veel kaartjes opslaan als je maar wil. Evernote wil zodoende een ferme voet aan wal krijgen op de zakelijke markt en dat lijkt hen met deze update te gaan lukken. Dit is gewoon handig.

Verder kun je direct vanuit de app mailen en bellen en, mocht je iemand vaak contacteren, die persoon toevoegen aan je eigen adresboek. Naast deze toevoeging, heeft Evernote ook de samenwerkingservaring verbeterd. Je kunt nu gesprekken aangaan met anderen binnen de app, mensen toegang geven tot specifieke notities die je hebt gemaakt, zien wie er naar die notities kijkt en wie die notities aan het bewerken is. Ook zijn er traditionele bug fixes en verbeteringen aan de performance van de app. De update rolt nu uit.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.