Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google introduceert twee hoesjes voor de Nexus 6

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2014, 9:50 CategorieAccessoires

Google heeft twee hoesjes voor de Nexus 6 getoond: één transparante en eentje die je ook kunt gebruiken als een soort portemonnee. Hoewel de toestellen van Motorola behoorlijk stevig zijn, kan extra bescherming nooit kwaad natuurlijk.

Google Nexus 6

De Google Nexus 6 is een grote en stevige phablet. En hoewel de phablet is geproduceerd door Motorola, een fabrikant die nogal sterke toestellen maakt (denk maar aan de Motorola Droid), kan het nooit kwaad je dure en draagbare apparaat te voorzien van wat extra bescherming. Google heeft twee speciale Nexus 6-hoesjes getoond, die binnenkort in Noord-Amerika te bestellen zijn via de Google Play Store. Helaas zijn de hoesjes hier niet te bestellen, maar wellicht komt daar nog veranderingen in wanneer de Nexus 6 verkrijgbaar is in Nederland.

Het eerste hoesje is de Naked Tough Case. Dat hoesje is gemaakt van lichtgewicht plastic en bestaat uit twee lagen. Ook heeft het chromen knoppen aan de zijkant. In de Noord-Amerikaanse Google Play Store is te lezen dat dit hoesje binnenkort verschijnt en 35 dollar gaat kosten. Aan de zijkanten van het hoesje vinden we een harde rand en aan de achterkant is nog een kleine standaard verwerkt, zodat je de phablet ook kunt neerzetten terwijl je in de trein naar een film kijkt of je familie die vakantiefoto’s laat zien.

Het tweede hoesje dat via de Google Play Store verkrijgbaar is, is de Stand Folio Case. Deze case is s voorzien van kaartsleuven met een microvezelvoering voor je identiteitsbewijs, creditcards en betaalpassen en beschermt de voor- en achterkant van de Nexus 6. Ook dit hoesje is binnenkort pas beschikbaar in Noord-Amerika en voorlopig nog niet in Nederland. De Stand Folio Case heeft ook een standaard op de achterkant zitten en gaat veertig dollar kosten. Al met al twee mooie hoesjes die je Nexus 6 straks kunnen beschermen.

  • Delen:
Google Nexus 6
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.