Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Nexus 6 te bestellen in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op18 november 2014, 10:34 CategorieAndroid

Het heeft even geduurd maar inmiddels kan de Google Nexus 6 in Nederland besteld worden. De nieuwe phablet van Google gaat over de toonbank voor een adviesprijs van 649 euro en diverse winkels zijn deze week gestart met het aannemen van pre-orders.

De Google Nexus 6 is de eerste phablet, een kruising tussen een smartphone en een tablet, van Google. Het toestel is ontwikkeld en geproduceerd door Motorola en draait op de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem; Android 5.0 Lollipop.

Verder is de Nexus 6 voorzien van een 5.96-inch display met een 2.560 bij 1.440 pixels resolutie, een Qualcomm Snapdragon 805-processor, 3GB aan werkgeheugen en 32GB of 64GB aan opslaggeheugen. Ook beschikt het toestel over Bluetooth, WiFi, 4G, twee camera’s en een batterijduur van ongeveer 12 uur.

De Google Nexus 6 kan sinds deze week besteld worden bij onder meer Coolblue en Belsimpel. Het toestel is los te koop voor een prijs vanaf 649 euro en kan natuurlijk ook in combinatie met abonnement gekocht worden. De verwachting is dat de voorraad voor Nederland in eerste instantie beperkt is.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Google Nexus 6.

  • Delen:
Google Nexus 6
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.