Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hema introduceert eigen tablets en smartphones

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2014, 12:37 CategorieAndroid

Hema heeft bekendgemaakt dat het vanaf vandaag ook eigen tablets en smartphones verkoopt vanuit de online winkel van het bedrijf. In totaal gaat het om vier apparaten, twee smartphones en twee tablets, die in december ook te koop zijn in de fysieke winkels.

Hema verkoopt eigen tablets

Als één van de eerste retailers in Nederland start Hema vandaag met de verkoop van eigen tablets en smartphones. Hema omschrijft beide type producten als ‘kwalitatief hoogwaardig’ en concentreert zich op onderste laag van de markt: de budgetmarkt. De smartphones gaan vanaf honderd euro over de toonbank en de tablets vanaf 125 euro. Alle vier de verschillende apparaten draaien op Android 4.4 KitKat. Onduidelijk is nog of deze toestellen de upgrade naar Android 5.0 krijgen en wie de toestellen fabriceert.

hema-tablets

Van beide producten bestaan twee varianten en alle varianten zijn in twee verschillende kleuren beschikbaar. De toestellen worden aangeboden met twee jaar garantie, zijn simlockvrij waardoor de klant zijn eigen provider kan kiezen en hebben dual-sim, wat makkelijk is als je zowel zakelijk als privé wilt bellen met je smartphone of als je naar het buitenland gaat en geen hoge kosten wilt maken. En gaat het toestel stuk, dan kun je gebruikmaken van HEMA haar eigen reparatieservice. Je kunt overigens tevens bellen met de tablets dankzij de gsm-functie en beide modellen komen standaard met een screenprotector.

Hema H8 Hema H10
Scherm 8-inch 10-inch
Resolutie 1280 x 800 pixels 1280 x 800 pixels
Afmetingen 208 x 125 x 11 millimeter 162 x 163 x 13 millimeter
Camera 5 en 2 megapixel 5 en 2 megapixel
Processor 1.2GHz Mediatek-chip 1.2GHz Mediatek-chip
Werkgeheugen 1GB 1GB
Opslaggeheugen 8GB / 16GB (max 32GB extra met microSD) 8GB / 16GB (max 32GB extra met microSD)
Accu 4000 mAh  6000 mAh
Bluetooth Ja Ja
3G/2G Ja (met gsm) Ja (met gsm)

De tablet H8 heeft een 8 inch HD-scherm met een 1.280 bij 800 pixels resolutie, 8GB geheugen dat uit te breiden is naar 32GB met een microSD-kaart. De tablet is uitgerust met een 5MP-camera aan de achterkant en een 2MP-camera aan de voorkant. De Hema tablet H8 kost 125 euro. De Hema-tablet H10 heeft een 10 inch HD-scherm met een 1.280 bij 800 pixels, en heeft evenveel geheugen (plus de microSD-kaartlezer) en dezelfde camera’s als de kleinere variant. De tablet H10 kost 159 euro.

De HEMA smartphone H3 heeft een 4.5 inch qHD-scherm en heeft 4GB geheugen dat uit te breiden is naar 64GB. Het heeft een 5MP-camera aan de achterkant en een 2MP-camera aan de voorkant en kost honderd euro. De HEMA smartphone H5 heeft een 5 inch HD-scherm, 32GB geheugen en een 8MP-camera. Deze smartphone kost 159 euro. Je kunt de smartphones en tablets reeds via de webshop van Hema bestellen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.