Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Home Design 3D maakt overstap van iOS naar Android

Geschreven door
Geplaatst op24 november 2014, 12:50 CategorieAndroid

Ben je gek op het veranderen van je interieuropstelling of zit je momenteel in een verhuizing? Check dan eens de app Home Design 3D. Met die app kun je in een handomdraai een idee krijgen van hoe je huis er van binnen uit komt te zien.

Home Design 3D

Ben je een binnenhuisarchitect, gek op je interieuropstelling te veranderen of zit je midden in een verhuizing? Dan kun je misschien wel wat hulp gebruiken als het om je meubels gaat. Past alles wel? En hoe haal ik het beste uit de ruimte die ik heb? Een app kan je daarbij helpen. Denk bijvoorbeeld aan Home Design 3D; die eerst alleen op iOS beschikbaar was en nu de overstap naar Android heeft gemaakt. Hij is gratis te downloaden, maar wil je gebruikmaken van alle features, dan zul je er toch echt geld aan moeten uitgeven.

Met Home Design 3D kun je gemakkelijk de oppervlakte van je huis (of kamer) in 2D tekenen en daarna muren, deuren en ramen toevoegen. Vervolgens kun je kiezen uit meer dan 800 objecten die enigszins lijken op jouw meubels en die in de plattegrond laten vallen, door ze te slepen uit het menu. Daarna kun je overschakelen naar de 3D-modus, om zodoende het effect van je geschuif te zien, inclusief een dag- en nachtmodus (zodat je goed kunt zien hoe je huis er zowel in het daglicht als in de avond eruit ziet). Ook heb je een Undo-knop.

Hoewel de app dus gratis is, is het wel gelimiteerd. Zo is het niet mogelijk je project op te slaan, wat natuurlijk een beetje gek is. Wil je dat wel doen, dan zul je de app moeten aanschaffen middels een in-app-aankoop. Daarna kun je ook je projecten delen via Dropbox. Wil je echt alles uit de app halen, dan betaal je in totaal 8,99 euro, en dan heb je toegang tot alle meubels en features binnen de app. Andere interieur-apps die je kunt uitproberen zijn Houzz en Homestyler – deze zijn populairder binnen de Android-community.

  • Home Design 3D
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.