Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP Pro Tablet 10 EE duikt op bij de FCC

Geschreven door
Geplaatst op18 november 2014, 10:47 CategorieWindows

HP heeft de afgelopen maanden heel wat tablets op de markt gebracht, waarvan het merendeel echter niet in Nederland te vinden valt. Maar, er komt nog genoeg interessants van de band rollen bij de Amerikaanse fabrikanten, zo blijkt uit documenten van de FCC.

De collega’s van Lilliputing hebben in documenten van de Amerikaanse FCC verwijzingen naar de HP Pro Tablet 10 EE G1 gespot. Dit model is waarschijnlijk gericht op zakelijke gebruikers en komt ook al op de website van HP naar voren. Hoewel er nog maar weinig details bekend zijn gaat het waarschijnlijk om een licht afwijkende variant van de HP Pro x2 612.

Het enige dat we zeker weten is dat de HP Pro Tablet 10 EE G1 beschikt over een 10-inch scherm en uit de documenten kunnen we opmaken dat de tablet door Foxconn geproduceerd wordt. Ook is het model voorzien van WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 en een 7.700mAh accu. Hoewel het niet vermeld staat mogen we er vanuit gaan dat de tablet draait op Windows 8-software.

Wanneer de HP Pro Tablet 10 EE G1 op de markt verschijnt en wat ervoor betaald moet worden is vooralsnog onduidelijk. De verwachting is dat we voor de feestdagen meer informatie van de Amerikaanse fabrikant krijgen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.