Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP Slate 6 VoiceTab II duikt op in India

Geschreven door
Geplaatst op28 november 2014, 11:17 CategorieAndroid

Daar is-ie dan opeens: de HP Slate 6 VoiceTab II, de opvolger van de VoiceTab, is deze week in India gelanceerd. Over een Nederlandse releasedatum is nog niets bekendgemaakt, maar eerlijk gezegd missen we er niet veel aan.

HP Slate 6 VoiceTab II

Het is nog geen jaar geleden sinds de release van de HP Slate 6 VoiceTab, die sinds afgelopen zomer ook in Nederland te bestellen is, of HP introduceert alweer een iets beter model. De tablet is dankzij zijn formaat lekker draagbaar en dat is met opzet: je kunt er, naast onderweg mee internetten, namelijk ook mee bellen. Mocht je nou blij zijn dat HP met een vervolgmodel komt, dim dat enthousiasme dan maar voorlopig: naast de marginale upgrade, is ook helemaal niet zeker op we de VoiceTab II ook in Nederland krijgen.

HP heeft de HP Slate 6 VoiceTab II namelijk in India uitgebracht en onbekend is nog wat de verdere plannen zijn van het Noord-Amerikaanse bedrijf. Daar kost de tablet 259 dollar, wat omgerekend iets meer dan 200 euro is. Op zich niet duur voor een Android-tablet, maar je koopt dan wel een model dat nu al achterhaald is. Maar aan de andere kant is dit blijkbaar wat de markt nodig heeft, zo blijkt uit onderzoek, aangezien anders Microsoft aan de haal gaat met het marktaandeel, door de introductie van een groot aantal goedkope Windows-tablets.

HP Slate 6 VoiceTab II heeft ten opzichte van zijn voorganger een verbeterde camera aan de achterkant (van 5 naar 8MP) en een software-upgrade naar Android 4.4. KitKat gekregen. Voor de rest blijven de oude specificaties in stand. De tablet heeft een zes inch display met een resolutie van 720 x 1280 pixels, een quad-core 1.2 GHz Marvell PXA1088-processor, 1 GB aan werkgeheugen, 16 GB aan intern geheugen, dat uit te breiden is, 3G, 3000 mAh Li-Po batterij en ruimte voor maar liefst twee sim-kaarten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.