Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei Honor 6 Plus wordt 16 december onthuld

Geschreven door
Geplaatst op25 november 2014, 12:50 CategorieAndroid

Naar verluidt wordt de Huawei Honor 6 Plus, voorheen bekend als de Honor 6X, op 16 december 2014 tentoongesteld aan het publiek. De Huawei Honor 6 Plus is een phablet met een scherm van 5,5 inch, die draait op Android 4.4.4 KitKat.

Huawei Honor 6 Plus

De Chinese fabrikant Huawei is voornemens de Huawei Honor 6X (of 6 Plus) 16 december aanstaande te presenteren aan de wereld. De Huawei Honor 6X maakt momenteel furore door z’n onconventionele camerasetup aan de achterkant: vermoedelijk gaat dat hetzelfde werken als de Duo Camera op de HTC One (M8). Daar komen we hoogstwaarschijnlijk achter wanneer de phablet officieel gepresenteerd wordt. Momenteel is de Huawei Honor 6X al door de keuring van de TENAA heen, dus dat zal allemaal wel goed komen.

De TENAA is de Chinese waakhond als het gaat om nieuwe elektronische producten die met een netwerk werkt. Met de twee camera’s aan de achterkant is het wellicht mogelijk dat je er ook 3D-foto’s mee zou kunnen maken. De foto’s die zijn gemaakt met die camera hebben meer diepte. Als we kijken naar de vermoedelijke specificaties, dan hebben we te maken met een high-end-toestel. Zo zou het apparaat 3GB aan werkgeheugen, 32GB aan intern geheugen en een microSD-kaartslot moeten hebben, zodat je ook die ruimte nog kunt uitbreiden.

De Huawei Honor 6X krijgt dus een scherm van 5.5-inch. Phablets beginnen op die maat, dus daarom valt hij binnen die categorie. Onder de motorkap zou een octacore-processor zitten, geklokt op 1.8GHz. De behuizing zou compleet van aluminium gemaakt zijn. Hoewel we niet zeker weten wie voor de processor verantwoordelijk is, kunnen we  met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zeggen dat de Honor 6X de Kirin-processor gaat gebruiken; die is in eigen huis ontwikkeld door Huawei. Over drie weken weten meer.

  • Delen:
Honor 6 Plus
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.