Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Lancering grotere iPad Pro wederom uitgesteld’

Geschreven door
Geplaatst op13 november 2014, 12:55 CategorieiPad

We hebben het er al een tijdje over maar het lijkt erop dat we voorlopig nog geen grotere iPad hoeven te verwachten. Volgens nieuwe geruchten heeft Apple de productie van de tablet namelijk uitgesteld naar het tweede kwartaal van 2015.

Er gaan al even geruchten over een iPad Pro met 12- of 13-inch scherm en alweer een hele tijd geleden was de verwachting zelfs dat Apple dit model afgelopen oktober zou aankondigen. Dat bleek niet zo te zijn maar de geruchtenstroom gaat gewoon door. Het laatste gerucht sprak over een productiestart in het begin van 2015 maar volgens analisten is ook dit niet heelbaar.

De analisten van KGI Securities laten weten dat de iPad Pro nog later komt dan gedacht. Apple zou zich willen focussen op de productie van de iPhone 6 Plus, een phablet waar veel vraag naar blijkt te zijn. Pas nadat de productie van dit model op peil is zou het bedrijf uit Cupertino de productie van de iPad Pro willen starten. Dit zou pas in het tweede kwartaal van 2015 gebeuren.

De iPad Pro moet volgens geruchten tussen de MacBook en een iPad vallen, mede dankzij het formaat van 12.9- of 12.2-inch. De tablet zou gericht worden op studenten en zakelijke gebruikers en zelfs voorzien zijn van een aangepaste versie van iOS 8 die onder meer split-screen apps mogelijk maakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.