Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo Yoga Tablet 2 10 met Windows 8 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op28 november 2014, 11:59 CategorieWindows

Nadat eerder deze maand de Android-versie van de Lenovo Yoga Tablet 2 10 in Nederland verscheen is het vandaag de beurt aan de Windows-variant. Deze versie beschikt over nagenoeg dezelfde specificaties maar draait op Windows 8-software en wordt geleverd met een toetsenbord.

De Lenovo Yoga Tablet 2 10 (Windows) beschikt over een 10.1-inch ips lcd-display met een 1.920 bij 1.200 pixels resolutie en draait op een Intel Atom Z3745-processor met een maximale kloksnelheid van 1.86GHz. Ook is de tablet voorzien van 2GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen.

Lenovo-Yoga-Tablet-2-windows

Verder is de Yoga tablet 2 10 (Windows) voorzien van een microSD-kaartlezer om het geheugen uit te breiden, een microUSB-poort, twee camera’s, Bluetooth 4.0 en WiFi voor draadloze communicatie, stereospeakers en een microHDMI-poort. De Windows-versie wordt standaard met een Bluetooth toetsenbord geleverd.

Natuurlijk is het design het meest opvallende. Door de cilindervorm aan de onderzijde kan de tablet comfortabel in de hand gehouden worden en daarbij is in deze cilinder een kickstand verwerkt waarmee de tablet in een hoek geplaatst kan worden. Ook kan de tablet worden opgehangen aan de muur.

Sinds deze week is de Lenovo Yoga Tablet 2 10 (Windows) bij onder meer de Media Markt te koop voor een prijs van 399 euro.

Lenovo brengt maar liefst vijf nieuwe tablets naar Nederland;

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro
Lenovo Yoga Tablet 2 10 (Android)
Lenovo Yoga Tablet 2 10 (Windows)
Lenovo Yoga Tablet 2 8 (Android)
Lenovo Yoga Tablet 2 8 (Windows)

Bart, bedankt voor de tip!

  • Delen:
Lenovo Yoga Tablet 2 10 (Windows)
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.