Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op28 november 2014, 11:28 CategorieAndroid

Lenovo heeft vorige maand een groot aantal tablets aangekondigd en langzaam maar zeker verschijnen de nieuwe modellen in Nederland. Nadat eerder de Yoga Tablet 2 8 en Yoga Tablet 2 10 in de Nederlandse winkels opdoken is het deze week de beurt aan de Yoga Tablet 2 Pro. Dit 13.3-inch model draait op Android 4.4 KitKat en beschikt over een ingebouwde projector.

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro

Het topmodel uit de Yoga Tablet 2 line-up is de Yoga Tablet 2 Pro. Deze tablet is voorzien van een 13.3-inch ips lcd-display met een resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels. Onder de motorkap zien we een Intel Atom Z3745-processor met een maximale kloksnelheid van 1.86GHz terug, vergezeld door 2GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen. Middels een SD-kaart is het geheugen verder uit te breiden.

lenovo-yoga-tablet-2-pro

Opvallend is natuurlijk het design, dat we nog kennen van de eerste generatie Yoga-tablets. De cilindervorm aan de onderzijde moet de tablet beter in de hand leggen en daarbij zit er een kickstand in verwerkt waarmee de tablet in verschillende hoeken geplaatst kan worden. Nieuw is de mogelijkheid om de tablet middels deze kickstand aan de muur te hangen maar ook nieuw is de projector die in de cilindervorm verwerkt zit. Deze kan een 50-inch beeld op een muur of scherm weergeven.

Verder is de Yoga Tablet 2 Pro voorzien van stereospeakers met een JBL subwoofer, een microUSB-poort, WiFi en Bluetooth 4.0 voor draadloze communicatie, twee camera’s, een batterijduur van 15 uur en Android 4.4 KitKat-software.

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro kopen

De Lenovo Yoga Tablet 2 Pro kan bij onder meer Media Markt en BCC gekocht worden voor een prijs van 499 euro. Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Lenovo Yoga Tablet 2 Pro.

  • Delen:
Lenovo Yoga Tablet 2 Pro
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.