Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG werkt aan zakelijke tablet met afneembaar toetsenbord’

Geschreven door
Geplaatst op27 november 2014, 10:54 CategorieWindows

Hoewel steeds meer fabrikanten goedkope Windows 8 tablets met een klein formaat op de markt brengen lijken de zogenaamde hybride tablets nog steeds het meest populair te zijn. Wellicht het bekendste voorbeeld van een dergelijke hybride tablet is de Surface Pro 3 van Microsoft zelf. Nadat er eerder deze maand geruchten over een Surface Pro 3-concurrent van Sony verschenen is het vandaag de beurt aan LG.

Volgens de bronnen van het Amerikaanse CNet werkt LG aan een hybride Windows tablet die qua functionaliteit en design veel overeen zou komen met de Surface Pro 3 van Microsoft. Het zou gaan om een tablet die voorzien van worden van een keyboard, in de vorm van een dock of cover. De tablet wordt voornamelijk gericht op zakelijke gebruikers en komt onder meer met Intel’s vierde generatie Core-processor en een SSD opslaggeheugen.

Eerder bracht LG al de Tab Book slider uit. Dit model beschikt echter over een slider-keyboard dat onder het display uit geschoven kan worden. De Tab Book heeft de Nederlandse markt echter nooit bereikt. Of en wanneer de Surface Pro 3-concurrent op de markt brengt is vooralsnog onduidelijk. Mogelijk presenteert de Koreaanse fabrikant het apparaat begin volgend jaar tijdens CES 2015.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.