Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logitech introduceert AnyAngle case voor iPad Air 2 en iPad mini

Geschreven door
Geplaatst op19 november 2014, 13:12 CategorieAccessoires

Logitech introduceert vandaag wederom een nieuwe accessoire voor twee van de meest populaire tablets van dit moment; de iPad Air 2 en de iPad mini. De nieuwe accessoire heeft de AnyAngle en moet naast bescherming diverse handige kijkhoeken bieden.

De Logitech AnyAngle onderscheidt zich volgens de fabrikant van andere cases doordat het beschikt over een houder met een geïntegreerde en verborgen scharnier. Hierdoor is de iPad in elke gewenste positie te plaatsen binnen een hoek van 50-graden. De houder vouwt zich volledig achter de iPad, waardoor het volledige scherm zichtbaar is. De magneten houden de iPad in de gewenste hoek, ook tijdens bewegingen, waardoor de iPad kan worden verplaatst zonder dat de kijkhoek verandert.

Logitech-AnyAngle-2

De Logitech AnyAngle is voorzien van een rubberen frame dat de iPad moet beschermen tegen stoten of vallen. De magneten in de voorkant van de cover zorgen ervoor dat de case gesloten blijft en het scherm van de iPad wordt beschermd tegen krassen en barsten. De achterkant van de case is doorzichtig, waardoor de achterzijde van de iPad zichtbaar is en tegelijkertijd beschermd wordt tegen krassen.

De nieuwe accessoire is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties en moet begin december te koop zijn voor een adviesprijs van 59,99 euro.

  • Delen:
Apple iPad Air 2
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.