Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft geeft geld terug aan Office 365-abonnees

Geschreven door
Geplaatst op10 november 2014, 9:01 CategorieiPad

Mocht je binnen een bepaalde periode een Office 365-abonnement voor iPad of iPhone hebben afgesloten, dan krijg je je geld terug van Microsoft. Maar dan moet je natuurlijk aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Microsoft Office 365

Afgelopen vrijdag kondigde Microsoft ineens aan het Office 365-pakket gedeeltelijk gratis te maken op iOS en later ook Android. Met gedeeltelijk gratis bedoelen we dat je nu wel bestanden kunt aanmaken en kunt aanpassen op je mobiele apparaten, zonder dat je daar dus een abonnement voor hoeft af te sluiten. En het kan goed zijn dat je net één van die mensen bent die besloten heeft zo’n abonnement af te sluiten, zodat je onderweg efficiënter kan werken – geen nood, je krijgt je geld terug, maar er zijn voorwaarden.

Ten eerste geldt dit alleen voor  Office 365 Home en Office 365 Personal-abonnees die hun abonnement gekocht hebben op of na 27 maart 2014 en die hebben geactiveerd voor 6 november 2014. De Office 365-abonnementen gericht op de zakelijke markt, vallen er dus buiten. Mocht je 365 via de iPad-app hebben gekocht, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van iTunes. Kocht je het abonnement via Microsoft of een andere verkoper (dus niet Apple), dan kun je hem simpelweg annuleren.

Via deze pagina kun je de annulering aanvragen – doe je dat, dan krijg je je geld terug voor de ongebruikte dagen binnen je abonnement. Het kan tot acht weken duren voordat het geld is teruggestort. Mocht je meerdere abonnementen hebben, dan moet je in één keer alles annuleren. Microsoft kan eventueel om een aankoopbewijs vragen. En mocht Microsoft denken dan het om een fraudeleus geval gaat, dan heeft het bedrijf het recht de annulering te weigeren. Deze actie loopt tot en met 31 januari 2015.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.