Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft verkoopt HP Stream 7 Tablet voor 129 euro

Geschreven door
Geplaatst op8 november 2014, 12:37 CategorieWindows

Ben je op zoek naar een betaalbare Windows 8 tablet met een klein formaat? Dan is de HP Stream 7 Tablet een interessante optie. Op de eigen website van HP is deze tablet reeds te vinden voor een prijs van 160 euro maar via de website van Microsoft kan de tablet besteld worden voor 129 euro, wat het één van de goedkoopste Windows 8 tablets van dit moment maakt.

De HP Stream 7 Tablet werd een aantal weken terug samen met de Stream 8 Tablet aangekondigd en is het antwoord van HP op de lancering van onder meer de Asus VivoTab 8 en de Acer Iconia Tab 8 W. Qua specificaties is de 7-inch Stream 7 Tablet niet bijzonder indrukwekkend maar als je alleen al kijkt naar het Office 365-abonnement dat je een jaar lang gratis krijgt en normaal gesproken 80 euro kost is het natuurlijk een koopje.

HP-Stream-7

Voor 129 euro krijg je onder meer een 7-inch ips lcd-display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een Intel Atom Z3735G-processor met een kloksnelheid van 1.33GHz, 1GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden. Verder is de tablet voorzien van een 0,3 megapixel camera aan de voorzijde, een 2 megapixel camera aan de achterzijde, een microUSB-poort, 802.11b/g/n WiFi, Bluetooth 4.0 en een batterijduur van 8 uur. De tablet draait op Windows 8.1-software.

Op de website van Microsoft wordt de tablet reeds als pre-order aangeboden. De levering vindt plaats op 17 november. Het gaat volgens Microsoft om een Signature Edition;

De Stream 7 Signature Edition-tablet is exclusief verkrijgbaar in de Microsoft Store en speciaal afgestemd op snelle prestaties vanaf het moment dat je hem aanzet. De tablet wordt beveiligd met premium gratis antivirussoftware zonder vervaldatum. En het beste van alles: zonder irritante junkware of trialware, zodat je er met een gerust hart vanuit kunt gaan dat je tablet schoon, snel en beveiligd is.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de HP Stream 7 Tablet.

  • Delen:
HP Stream 7 Tablet
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.