Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft zingt lovend over Surface Pro 3

Geschreven door
Geplaatst op18 november 2014, 9:17 CategorieWindows

Microsoft wil heel graag dat je een Surface Pro 3 koopt in plaats van een Apple MacBook Air en zingt er zelfs over in de nieuwste reclame. Het bedrijf uit Redmond gebruikt een bekend kerstliedje en heeft er z’n eigen draai aan gegeven, die ongetwijfeld voor een glimlach zorgt.

Microsoft Surface Pro 3

Omdat Microsoft heel graag wil dat je aankomende feestdagen geen MacBook Air maar een Surface Pro 3 koopt, heeft het bedrijf een bekend kerstliedje omgedoopt tot een verkooppraatje, die in z’n rijm ongetwijfeld voor een glimlach op het gezicht gaat zorgen. Aan de andere kant is de uitwerking van het nummer natuurlijk niet jé van hét, maar dat is helemaal niet het punt. In de video zien we Microsoft de vergelijking maken met de MacBook Air en consumenten erop wijzen welke features de Pro 3 heeft, die de MacBook Air niet bezit.

Dus zien we Microsoft onder andere de USB-poort, kracht, de mogelijkheid met een pen te werken, de kickstand, het touchscreen en de mogelijkheid om met of zonder toetsenbord te werken aanbevelen. Dit is overigens niet de eerste keer dat Microsoft de Surface Pro 3, ook bekend als ‘de laptopvervanger’, lijnrecht tegenover de MacBook Air zet, aangezien het bedrijf eerder reclames uitbracht die ook vergelijkingen maken tussen beide producten. Microsoft ziet die MacBook dan ook als een directe concurrent van z’n tablet/laptop-hybride.

Het idee achter de Surface Pro 3 is dat het een laptopvervanger kan zijn – dat is ook de boodschap van de nieuwe reclame. En mensen weten dit al, wanneer je naar de cijfers kijkt. In het eerste kwartaal heeft de Pro 3 voor een flinke boost in Surface-verkopen gezorgd. Aan de andere kant zag Apple ook de omzet van de MacBooks, zowel de Air en de Pro stijgen, dus uiteindelijk komt het er ook vaak op neer bij welk merk je voorkeur ligt. Wij zijn benieuwd welk effect de bovenstaande reclame op de verkoopresultaten gaat hebben.

Lees ook onze recensie van de Microsoft Surface Pro 3.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.