Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola bevestigt Nederlandse prijs Google Nexus 6

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2014, 10:53 CategorieAndroid

Het was al zo goed als duidelijk wat we voor de Google Nexus 6 moeten betalen aangezien de phablet korte tijd in de Nederlandse Play Store verscheen vorige week, maar vandaag heeft Motorola, de fabrikant van het toestel, officieel bekendgemaakt wat de Nederlandse prijs wordt.

Motorola laat weten dat de Google Nexus 6 vanaf eind november of begin december in de Nederlandse winkels zal liggen voor een prijs vanaf 649 euro. Hiervoor krijg je de 32GB-variant van het toestel, met 4G-modem. De 64GB-versie is door Motorola nog niet bevestigd maar zou 699 euro gaan kosten.

Het toestel beschikt over een 5.9-inch amoled-display met een resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels en draait op een Qualcomm Snapdragon 805-processor. Ook komt de Nexus 6 met 3GB aan werkgeheugen, een microSD-kaartlezer, Bluetooth 4.0 met NFC en een 13 megapixel camera aan achterzijde.

De Google Nexus 6 is voorzien van Android 5.0 Lollipop, de onlangs gepresenteerde versie van het Android-besturingssysteem dan onder meer het nieuwe ‘Material Design’ van Google brengt. Ook wordt het delen van je toestel en het maken van een back-up in deze versie van Android eenvoudiger gemaakt.

Meer informatie, alle configuraties en alle specificaties vind je op de productpagina van de Google Nexus 6.

  • Delen:
Google Nexus 6
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.