Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nederlandse prijzen Google Nexus 6 bekend

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2014, 10:23 CategorieAndroid

De Google Nexus 6 is in de Nederlandse en Belgische Google Play Store opgedoken en daarom weten we wat het apparaat gaat kosten. In de Nederlandse Play Store staan echter inmiddels geen prijzen meer, maar in de Belgische wel.

Google Nexus 6

Daar stond hij dan opeens: de Google Nexus 6 in de Nederlandse en Belgische Google Play Store. De toestellen zijn nog niet te bestellen, maar dat duurt nu niet lang meer. Hoewel we op de Nederlandse pagina geen prijzen meer kunnen vinden, staan die nog wel vermeld op de Belgische. En het moet wel heel gek lopen wil Google die prijzen aanpassen tussen beide landen. Maar totdat we de prijzen weer officieel op de Nederlandse pagina zien, houden we nog even een slag om de arm. De kans is echter groot dat deze prijzen kloppen.

Dan nu de prijzen: voor de 32GB-versie betaal je straks mogelijk 649 euro. En voor de 64GB-variant betaal je vijftig euro meer, namelijk 699 euro. Dat zijn nogal flinke prijzen en het lijkt erop alsof Google gewoon het dollarteken heeft verwisseld voor het euroteken. Ook is het opvallend dat de Nexus 6 twee keer zo duur is als de Nexus 5, de smartphone die in samenwerking met LG is gemaakt. Natuurlijk heeft de 6 betere specs, een groter scherm en meer functies, maar het verklaart het grote prijsverschil niet helemaal.

Vermoedelijk nemen de webshops en winkels straks deze prijzen gewoon over. Mocht de prijs niet aanslaan en het product niet goed verkopen, dan zakken de prijzen wellicht, maar niet eerder dan begin 2015. Maar de kans is klein dat dit gebeurt, aangezien de Nexus 6 gelimiteerd verkrijgbaar is in Noord-Amerika en de pre-orderdatum in Nederland verschoven is van eind oktober naar 18 november. Tegen die tijd zullen we ook zeker weten wat de Google Nexus 6 bij ons kost, maar de kans is dus groot dat het om bovenstaande prijzen gaat.

  • Delen:
Google Nexus 6
Android Lollipop (5.0)

Reacties

  1. Gerhard
    07 november, 2014 om 15:21

    Dit artikel gaat over prijzen ,maar kijkend naar de prijs staat er prijs onbekend

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.