Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pocket voor iOS krijgt 1Password-ondersteuning

Geschreven door
Geplaatst op20 november 2014, 12:43 CategorieApplicaties

De ‘ik-lees-dit-later-wel’-app Pocket krijgt in de onlangs vrijgegeven update 1Password-ondersteuning. Deze update geldt alleen voor iOS. Daarnaast krijgt Pocket nog meer functies, die allemaal mogelijk zijn dankzij Apple’s nieuwste besturingssysteem, iOS 8.

Pocket voor iOS

De app Pocket heeft een flinke update gekregen op iOS. Pocket is een gebruiksvriendelijke app die het mogelijk maakt tekst, video, afbeeldingen, webpagina’s en meer te bewaren voor later, zodat je die dingen kunt bekijken wanneer je er tijd voor hebt. Dat kan op je tablet, phablet, smartphone of pc – alles met een internetverbinding als het ware. Bovendien is het zo dat je niet eens een internetverbinding nodig hebt op het moment dat het in Pocket staat, omdat de app de dingen opslaat die jij voor later bewaart. Dat kan soms super handig zijn.

In de update zit onder meer de mogelijkheid om 1Password te gebruiken, zodat al je materiaal veilig is opgeborgen. 1Password is een app waar je veilig meerdere accounts met wachtwoorden in kunt opslaan. De app beveiligt jouw wachtwoorden door ze te vervangen lange, complexe woorden. Maar de app zelf is altijd met één wachtwoord naar keuze te openen. Sinds kort is het ook mogelijk 1Password te openen met je vingerafdruk op iOS, dankzij een update die midden september is uitgebracht door het bedrijf achter de app.

Daarnaast past Pocket de tekst aan op het scherm waarop je de app gebruikt, dankzij de Dynamic Type-feature in iOS 8. Dat betekent dat je niet vastzit aan een vooringestelde grootte van de letters, waardoor je dus op een fijnere manier de artikelen kunt lezen die je voor later bewaart. Als laatste feature ondersteunt de app nu ook de Share-extensie van iOS 8, waardoor je alles veel sneller kunt opslaan en delen. Mocht je app nog niet geüpdatet zijn naar de nieuwe versie, klik dan op de link hieronder om Pocket handmatig te updaten.

  • Pocket
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.