Samsung Galaxy Note 4 omhuld in 24 karaat goud

03 november 2014 1 Minuut 1 Reacties
samsung-galaxy-note-4-goud

De Samsung Galaxy Note 4 wordt onder andere bejubeld voor z'n stijlvolle uiterlijk - maar het kan natuurlijk altijd nog een stapje beter. In de onderstaande video zie je een Galaxy Note 4 die is omhuld in 24 karaat goud. De prijs? Onbekend.

Gouden Samsung Galaxy Note 4

Eén aspect waar verschillende techjournalisten en phablet-gebruikers het over eens zijn betreffende de Samsung Galaxy Note 4, is dat het apparaat er behoorlijk stijlvol uitziet. Dat komt onder andere doordat Samsung eindelijk metaal heeft toegevoegd aan de frame van de phablet. Maar het kan natuurlijk altijd nog een stapje hoger. Was je toevallig op zoek naar een gouden Galaxy Note 4? Bekijk dan de onderstaande video en zie de gouden phablet in vol ornaat, van alle kanten gefilmd tijdens een onverstaanbaar verkooppraatje.

In de video zien we dus een Samsung Galaxy Note 4 in 24 karaat goud – of dat écht zo is, valt natuurlijk te betwijfelen. En of je een dergelijk toestel met je mee wil brengen is natuurlijk ook nog de vraag. Buiten het feit dat die Note 4 ineens heel aantrekkelijk wordt voor dieven, blijft de staat natuurlijk ook niet honderd procent gegarandeerd goed. 24 karaat goud staat bekend als het pure goud, het onvermengde goud. Goud dat nogal snel krast en z’n glans verliest, in tegenstelling tot aangesterkt en vermengd goud.

Maar goed, mocht je nog steeds geïnteresseerd zijn: je kunt kiezen uit het zwarte en het witte model. Voor beide gevallen geldt dat het frame dus in puur goud gehuld is en dat de cameramodule er ook mee verfraaid is. Ook de volume- en de aan- en uitknoppen hebben een andere jasje gekregen. De homeknop, inclusief de vingerafdrukscanner, heeft nog steeds z’n zilveren rand. Helaas wordt uit de video niet duidelijk wat de prijs van de gouden Galaxy Note 4 is, maar het zal ongetwijfeld een flinke duit kosten.

Reacties (1)