Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note Edge in december te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2014, 16:41 CategorieAndroid

Vanmorgen gingen er al wat geruchten over maar inmiddels heeft Samsung zelf officieel bekendgemaakt dat de opvallende Galaxy Note Edge naar Nederland zal komen. De phablet, met een formaat van 5.6-inch en een gebogen display, komt in beperkte oplage naar ons land en krijgt een adviesprijs van 849 euro mee.

De Galaxy Note Edge is eigenlijk een variant van de Samsung Galaxy Note 4 en beschikt over een gebogen display aan de zijkant dat door Samsung het Edge Display genoemd wordt. Dit display geeft informatie over de laatst gebruikte apps, notificaties en andere functies, ook met een gesloten cover. Het is dus een tweede display dat om de rand heen gevouwen zit.

Verder is de Galaxy Note Edge voorzien van een 5.6-inch Super amoled-display met een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels, een quadcore-processor met een kloksnelheid van 2.7GHz, 32GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart van maximaal 128GB uitgebreid kan worden en een 16 megapixel camera met Smart Optical Image Stabilizer. Ook is de tablet uitgerust met Fast Charging waardoor de accu snel opgeladen kan worden, en een speciale energiebesparende modus. Natuurlijk kan ook de S-Pen, terug te vinden op onder meer de Galaxy Note 4, niet ontbreken.

De Samsung Galaxy Note Edge is vanaf december verkrijgbaar in de kleur Charcoal Black voor een verkoopadviesprijs van 849 euro. Het toestel zal in eerste instantie via de website van Samsung als pre-order aangeboden worden.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.