Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Note Edge komt naar Nederland’

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2014, 11:07 CategorieAndroid

Het schijnt dat Samsung voornemens is de Samsung Galaxy Note Edge ook naar Nederland te brengen. Aanvankelijk bleek dat niet het geval, omdat Samsung had aangegeven dat de Note Edge een gelimiteerd product zou zijn dat niet overal zou worden uitgebracht.

Samsung Galaxy Note Edge

Vlak nadat Samsung de Samsung Galaxy Note Edge aan het grote publiek toonde, maakte de Zuid-Koreaanse fabrikant ook meteen bekend dat de phablet niet overal op de markt zou uitkomen. Eerder werd er al gespeculeerd dat de Note Edge helemaal niet in Europa zou worden uitgebracht, maar dat blijkt toch misschien van wel. Net zoals in de rest van de wereld zou het dan wel betekenen dat de Edge in een gelimiteerde opgave beschikbaar zou zijn, omdat Samsung niet denkt dat het apparaat populairder wordt dan de Note 4.

In Europa kost de Samsung Galaxy Note Edge 899 euro en is straks wellicht te koop bij een aantal geselecteerde en gelimiteerde verkopers. In Denemarken komt de Galaxy Note Edge op 12 december uit en daarna verschijnt de phablet mogelijk ook in Duitsland, Groot-Brittannië, Luxemburg, Spanje, Italië, Zwitserland, Polen, Frankrijk, Portugal, de rest van Scandinavië en uiteindelijk Nederland. Onbekend is in welke volgorde en vanaf welke datum de Edge dan Nederland verschijnt, omdat Samsung officieel nog niets bekendgemaakt heeft.

De Galaxy Note Edge lijkt qua specificaties ontzettend op de Galaxy Note 4, met als twee grootste verschillen dat de Edge het met een kleinere batterij moet doen en het apparaat natuurlijk nog een stuk van het beeldscherm aan de zijkant van de phablet heeft hangen. Dat scherm staat los van het grote scherm waar je normaliter naar zult kijken, maar biedt wel knoppen aan binnen de context van wat je daadwerkelijk aan het doen bent. Hoewel beide schermen dus los van elkaar zijn, werken ze gelukkig wel samen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.