Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Square Register nu ook in Nederland te gebruiken

Geschreven door
Geplaatst op20 november 2014, 22:02 CategorieApplicaties

Winkeliers opgelet: vanaf vandaag is de Square Register app ook in Nederland te downloaden en te gebruiken. De app, gemaakt door het Amerikaanse Square, maakt van de iPad een kassa, zonder dat je functies gaat missen. Eerst was de app alleen in een beperkt aantal landen te gebruiken, vanaf nu is de app wereldwijd beschikbaar en dus ook in Nederland.

Square Register

Tot voor kort was Square vooral bekent door de dongle die ze verkochten. Dat was een klein apparaatje die je via de koptelefoonaansluiting op je iPhone of iPad aansloot, waarna je credit card betalingen met je smartphone of tablet kon accepteren. Later kwam Square Register, een complete kassa app.

Overzichtelijk

Na het registreren in de app kun je je eerste producten invoeren. Elk product krijgt natuurlijk een naam en een bijbehorende prijs, maar je kunt ook een foto van het product maken. Zo zie je in een oogopslag welk product je moet aanslaan, wat weer mooi wat tijd bespaart. Ook kortingen worden duidelijk weergegeven, zodat je niet hoeft te zoeken naar de juiste code.

Geen bonnetjes

Wanneer je een sale hebt gemaakt met de app krijgt de klant de mogelijkheid om een bonnetje te ontvangen. Dat gaat echter geheel digitaal: de klant kan kiezen uit het ontvangen via een SMS of als mail. Mocht je het toch willen, dan is het gewoon mogelijk om een bonnetjes printer aan te sluiten.

Statistieken

Nog iets handigs van Square Register zijn de statistieken. Wanneer je producten verkoopt kun je je voorraad in real-time bijhouden. Via Square Analytics kun je exact zien welke product categorie het best verkoopt, hoeveel procent van de klanten terugkomen en hoeveel er gemiddeld besteed wordt per bezoek. En dat is slechts een kleine greep uit alle mogelijkheden.

Square Register is gratis beschikbaar en te gebruiken op zowel de iPhone als de iPad.

  • Square Register
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.