Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tablet aanbiedingen: Acer Aspire Switch 10 en Cherry Mobility tablets

Geschreven door
Geplaatst op24 november 2014, 14:10 CategorieActies

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat winkels met interessante aanbiedingen komen, ook op het gebied van tablets. De komende tijd lichten we een aantal van deze aanbiedingen uit, en vandaag beginnen we met de Acer Aspire Switch 10 en een groot aantal tablets dat door de Kruidvat verkocht wordt.

Acer Aspire switch 10

Wanneer je op zoek bent naar een hybride Windows 8 tablet maar niet teveel uit wilt geven dan is de Acer Aspire Switch 10 een interessante optie. Dit model, draaiend op Windows 8.1 en uitgerust met een keyboard dock, kan alleen deze week bij de Media Markt gekocht worden voor 299 euro. Dit levert je een korting van 30 euro op de adviesprijs op.

Dit model is voorzien van een 10.1-inch ips lcd-display met een 1.280 bij 800 pixels resolutie en draait op een Intel Atom Z3735F-processor. Verder is de tablet uitgerust met 32GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uit te breiden is, 2GB aan werkgeheugen, een camera aan de voorzijde, een usb- en hdmi-poort, WiFi en Bluetooth 4.0. Ook wordt de Aspire Switch 10 geleverd met een volledig QWERTY toetsenbord en een gratis jaarabonnement op Office 365 Personal. Met dit abonnement kun je de Office-apps van Microsoft gebruiken.

Acer-Aspire-Switch-10-review-tablet

Meer informatie over deze tablet vind je op de productpagina van de Acer Aspire Switch 10 en in onze Acer Aspire Switch 10 review. Je kunt dit model tot en met 30 november aanschaffen bij de Media Markt voor een prijs van 299 euro.

Cherry Mobility

Ben je op zoek naar een goedkope Android tablet? Dan kun je vanaf morgen terecht bij de Kruidvat. De winkel heeft namelijk een groot aantal tablets van Cherry Mobility in prijs gehalveerd. Het gaat om tablets die draaien op Android 4.2 Jelly Bean en beschikken over een display met een formaat van 7-inch tot 10.1-inch. De keuze is groot, met prijzen van 49,99 euro voor het goedkoopste 7-inch model tot 69,99 euro voor het duurste 10.1-inch model.

Kruidvat-tablets

Alle tablets draaien op een ARM Cortex A9-processor, beschikken over 1GB aan werkgeheugen en komen met 8GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden. Ook beschikken de tablets over usb- en hdmi-poorten, een camera en WiFi. De aanbieding gaat vanaf 25 november in en loopt op 7 december af. Op deze pagina vind je alle tablets die in prijs gehalveerd zijn.

  • Delen:
Acer Aspire Switch 10
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.