Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Taylor Swift lanceert speciale muziekvideo-app

Geschreven door
Geplaatst op12 november 2014, 11:10 CategorieAndroid

Taylor Swift heeft een speciale app naast hun muziekvideo gelanceerd, waar je een kijkje kan nemen in het huis waar de clip is opgenomen. Je kunt meerdere kamers bekijken en in al die kamers vind je of Taylor Swift of een foto van de muzikante.

Taylor Swift

Taylor Swift heeft het er maar druk mee: eerder dumpte ze Spotify al met de boodschap dat de dienst muzikanten weinig oplevert en dat ze niet wil meedoen in het experiment van de streamingdienst en nu maakt zangeres bekend een experimentele videoclip uit te brengen. De videoclip is in de vorm van een app uitgebracht op Android en iOS en geeft Swift-fans een kijkje in het huis waar de nieuwe videoclip, van het nummer Blank Space, is opgenomen. Je kunt meerdere kamers bezoeken en in alle kamers is wel wat terug te vinden.

De muziekclip en de video voor de app is opgenomen met een camera met meerdere lenzen, zodat je een 360 graden kijkhoek krijgt. Wanneer je met je smartphone of tablet op en neer of heen en weer beweegt, kun je alle hoekjes van één van de zes kamers bekijken en op zoek gaan naar zo’n veertig easter eggs (verstopte dingen). Ook kom je andere scènes uit de videoclip tegen, waarin we Swift een man zien romantiseren en later zien terroriseren, en vind je er foto’s die zijn gemaakt door de van oorsprong countryzangeres.

De app lijkt dus een beetje op iets als Google Street View. En hoewel zes kamers onderzoeken lijkt op heel wat vrijheid, zitten er toch beperkingen aan de app. Je kunt niet echt vrij rondlopen, maar zult het moeten doen met vaste posities. Wanneer je op de deur van een kamer tapt, wordt je direct in de kamer getransporteerd. Bovendien lijkt het ook niet echt alsof je daadwerkelijk in de kamer staat, maar lijkt het meer op meekijken door een raam – hoe dan ook, de app lijkt vooral bedoeld voor Taylor Swift-fans, met name door al die easter eggs.

De app is nog niet verkrijgbaar in Nederland, maar daar komt binnenkort wellicht verandering in. Hier vind je de app in de Amerikaanse App Store en Google Play Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.