Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Telltale Games’ Game of Thrones komt binnenkort naar iOS

Geschreven door
Geplaatst op12 november 2014, 15:21 CategorieApplicaties

Spelontwikkelaar Telltale Games werkt momenteel aan een episodic gameserie van Game of Thrones, die binnenkort op iOS uitkomt. Deze serie gaat zich focussen op een familie die we wel in de boeken tegenkomen, maar niet in de populaire televisieserie.

Game of Thrones

Spelontwikkelaar Telltale Games heeft eindelijk informatie vrijgegeven omtrent de Game of Thrones-game waar de studio momenteel aan werkt. De game, genaamd Game of Thrones, wordt een serie van verschillende afleveringen, net zoals de andere games van Telltale, zoals The Walking Dead en The Wolf Among Us. De zes afleveringen die de serie gaat krijgen zullen ‘binnenkort’ gaan verschijnen voor iOS. Maar, zo geeft de ontwikkelaar aan, daarna volgen andere platformen snel, dus wellicht ziet de Android-versie daarna het licht nog.

Net zoals de eerder genoemde gameseries The Walking Dead en The Wolf Among Us, wordt ook Game of Thrones dus een episodisch interactieve graphic novel. Anders dan bij de andere gameseries, krijgen we dit keer vijf speelbare personages – voorheen was dit altijd één. Die vijf personages kennen we van de House of Forrester – een nobel huis dat nauwe banden heeft met de House of Stark. En alle keuzes die je met die personages gaat maken straks, hebben effect op het verdere verloop van het verhaal – verspreid over zes afleveringen.

De eerste aflevering van deze nieuwe Telltale gameserie Iron from Ice en hoewel we verder nog helemaal niets weten over het plot (wat we ook helemaal niet willen, omdat de verhalen van Telltale het leukste zijn wanneer je die zelf doorloopt), gaan we ervan uit dat je je eigen House van iets moet redden. Gelukkig is dat een bijna niet te bereiken kasteel in de bossen van het noorden, genaamd Ironrath. Ook kunnen we ervan uitgaan dat we op z’n minst een paar bekende personages uit de boeken en serie tegenkomen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.